Παναθηναϊκός: Ο Κουτρουμπής απέσυρε την προσφυγή και έκανε νέα

Παναθηναϊκός: Ο Κουτρουμπής απέσυρε την προσφυγή και έκανε νέα
Ο Γιώργος Κουτρουμπής ζητάει πλέον 475.000 ευρώ απ' τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κουτρουμπής απέσυρε την πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον του Παναθηναϊκού και με την οποία ζητούσε 310.872,34 ευρώ και έκανε… νέα προσφυγή, με την οποία ζητάει περίπου 475.000 ευρώ.

Χρήματα τα οποία όπως ισχυρίζεται ο Κουτρουμπής αφορούν σε όλα όσα του οφείλονται, συν μπόνους που δεν έχει λάβει έως τώρα. Φυσικά, στη νέα προσφυγή που κατέθεσε ο Έλληνας αμυντικός συμπεριλαμβάνονται και όλες οι κυρώσεις που ζητάει για τον Παναθηναϊκό, οι οποίες είναι α) απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους στους πράσινους και β) αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα. Φυσικά, αυτά τα δύο αφορούν σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν φανεί συνεπής στα όσα θα αποφασίσει το δικαστήριο.

Μένει πλέον να δούμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο, αν οι δύο πλευρές φτάσουν μέχρι εκεί και επιπλέον αν θα υπάρξει κάποιος διακανονισμός ή ο παίκτης θα απαιτήσει να του καταβληθεί άμεσα όλο το ποσό.

Η νέα προσφυγή του Κουτρουμπή έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα εσωτερικά της ΠΑΕ. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες Κωνσταντίνου και Διαμαντόπουλος είχαν έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου για τους χειρισμούς στην υπόθεση του 26χρονου ποδοσφαιριστή και τα νέα δεδομένα ίσως φέρουν εκ νέου εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play