Παίκτης του Απόλλωνα στη Ρεάλ Μαδρίτης !

Παίκτης του Απόλλωνα στη Ρεάλ Μαδρίτης !
Απίθανα πράγματα.

Ο Φελίπε Κουτίνιο πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα και στην Μαδρίτη ξέθαψαν μία παλιά μεταγραφική ιστορία τρέλας που αφορά τον Βραζιλιάνο σταρ, που θα μπορούσε να έχει φορέσει τα λευκά πριν καν ενηλικιωθεί.

Κι αυτό γιατί το καλοκαίρι του 2008, η Ρεάλ Μαδρίτης προτίμησε να μην δώσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε η τότε ομάδα του Βάσκο ντα Γκάμα για τον 16χρονο Κουτίνιο και να προσφέρει το ίδιο ποσό για τον συμπατριώτη του Αλίπιο, που ο τότε τεχνικός διευθυντής Μιγκέλ Άνχελ Πορτουγάλ έκρινε ως μεγαλύτερο ταλέντο.

Τι έγινε από εκεί και μετά; Η ιστορία του Φελίπε Κουτίνιο είναι λίγο έως πολύ γνωστή με τα περάσματα του στην Ίντερ και την Εσπανιόλ και την έκρηξη του στην Λίβερπουλ που τον κοστολογεί σήμερα στα 179 εκατομμύρια ευρώ.

Τι απέγινε ο Αλίπιο; Μετά από το πέρασμα του από την Ρεάλ Μαδρίτης Β’, έπαιξε σε Ρίο Άβε, Μπενφίκα, δόθηκε δανεικός στο Μεξικό και στα Εμιράτα, ψάχτηκε στην Κύπρο με την Ομόνοια, δοκίμασε για 5 παιχνίδια στον Απόλλωνα Σμύρνης (σεζόν 2014-15) και μετά από 4-5 ομάδες στη χώρα του, ανήκει σήμερα στην Βίλα Νόβα στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play