Μεγάλη ”ανάσα” για Χιμένεθ!

Μεγάλη ”ανάσα” για Χιμένεθ!
Πιο ήρεμος πλέον ο Ισπανός.

H AEK είχε καταστήσει σαφές από νωρίς ότι οι πρώτες τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι θα αφορούσαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κάλυπταν τα κενά που άφησαν οι τραυματίες Μάνταλος και Γιόχανσον.

Το πλάνο που είχε τεθεί ακολουθήθηκε κατά… γράμμα, καθώς η ΑΕΚ απέκτησε τον Σοτζέι Μασούντ ως αντικαταστάτη του Μάνταλου και τον Ερίκ Μοράν ως αντί-Γιόχανσον.

Η έλευση των δύο ποδοσφαιριστών λύνει τα χέρια του Χιμένεθ, ο οποίος θα σταματήσει τις… αλχημείες στη διάταξη της ομάδας, χρησιμοποιώντας πλέον όλους τους παίκτες στις φυσικές τους θέσεις.

Ο μεν Μασούντ έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον μοναδικό προωθημένο στο 4-2-3-1 αλλά και ως δεκάρι στο 3-4-1-2. Από την άλλη μεριά, ο Μοράν μπορεί να αγωνιστεί στο πλάι του Σιμόες, αλλά και ως αντί-Σιμόες όταν χρειαστεί.

Τα δύο προαναφερθέντα συστήματα είναι τα… αγαπημένα του Ισπανού, τα οποία πλέον θα χρησιμοποιεί με μεγαλύτερη άνεση, έχοντας στις τάξεις του δύο παίκτες που μπορούν να ”κουμπώσουν” στα ”θέλω” του κόουτς της ”Ένωσης”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play