Σίγουρος για τον Άρη ο Τοπαλίδης

Σίγουρος για τον Άρη ο Τοπαλίδης
Ο πρώην βοηθός προπονητή του Άρη μίλησε για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

O Γιάννης Τοπαλίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Yellow Radio” και μίλησε για τη φετινή προσπάθεια που κάνει ο Άρης του Δημήτρη Σπανού.

Ο Τοπαλίδης τόνισε ότι φέτος θα είναι η χρονιά στην οποία η ομάδα θα επιτύχει τους στόχους της. Αναλυτικά τα όσα είπε στον ”Yellow”

Για τον Άρη: ”Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, όλοι ξέρανε ότι αργά ή γρήγορα θα ανέβαινε, πρόσφατα είχε 15.000 κόσμο στο γήπεδο του. Ακόμα και όταν ήμουν στην Εθνική έλεγα στον Ρεχάγκελ να πάμε στον Άρη να δούμε παιχνίδια γιατί εκεί πέρα υπάρχει πάντα τρομερή ατμόσφαιρα. Ατμόσφαιρα που την έχεις συνηθίσει σε γεμάτα γήπεδα στην Ευρώπη, αυτό όσες φορές είχα πάει στον Άρη τα είχα ζήσει.”

Για το φετινό πρωτάθλημα: ”Εκ των προτέρων ήταν φαβορί ο Άρης, στο παρελθόν έγιναν κάποια λάθη στον οργανωτικό τομέα, πλέον υπάρχει μια σταθερότητα, συνεχίζει το ίδιο επιτελείο και υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να ανέβει στην Α’ Εθνική.”

Για τις αδυναμίες της ομάδας που έχει συναντήσει: ”Στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ήταν μεγάλη αδυναμία ότι στο τελευταίο λεπτό επέτρεψε ο Άρης στον αντίπαλο του να έχει δυο σημαντικές ευκαιρίες.  Δεν επιτρέπεται να το κάνεις αυτό με το σκορ στο 0-0.”

Για το εάν ο Άρης είναι το φαβορί: ”Είμαι πεπεισμένος ότι θα βγει η ομάδα στην Α’ Εθνική, για να μην βγει θα πρέπει να γίνουν τρομερά λάθη που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Έτσι όπως βλέπω την ομάδα και την Β’ Εθνική ο Άρης είναι το απόλυτο φαβορί.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play