Λοταρία αποδείξεων: Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία του Υπουργείου Οικονομικών για τα 10 εκατομμύρια ευρώ

Λοταρία αποδείξεων: Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία του Υπουργείου Οικονομικών για τα 10 εκατομμύρια ευρώ
Αναρτήθηκαν στο TAXISnet οι τυχεροί λαχνοί. Συνολικά έγιναν δέκα κληρώσεις, από τις οποίες θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Πώς θα πάρετε τα χρήματα.

Αναρτήθηκαν στο TAXISnet οι τυχεροί λαχνοί των κληρώσεων της χριστουγεννιάτικης λοταρίας αποδείξεων που διεξήχθησαν από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο της σούπερ φορο-λοταρίας των δέκα εκατ. ευρώ.

H κλήρωση ξεκίνησε με καθυστέρηση και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Συνολικά, στις 10 κληρώσεις μοιράστηκαν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Τέσσερις τυχερούς οι οποίοι κέρδισαν όχι σε μια αλλά σε τρεις διαφορετικές φορολοταρίες -από τις 10 συνολικά που πραγματοποιήθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων- ανέδειξαν οι αλλεπάλληλες κληρώσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζουν από 3.000 ευρώ ο καθένας.

Επίσης, επιπλέον 29 άτομα στάθηκαν τυχεροί σε δύο κληρώσεις και κερδίζουν από 2.000 ευρώ ενώ ο συνολικός αριθμός των τυχερών της φορολοταρίας, φτάνει πλέον στα 10.963 άτομα.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ολοκλήρωσε στις 6 το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων τη διαδικασία των 10 κληρώσεων ενώ ήδη έγιναν γνωστοί οι νικητές οι οποίοι είναι συνολικά 10.963 άτομα (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που προέκυψαν από την κλήρωση του Νοεμβρίου). Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κληρώσεις συμμετείχαν 6.002.474 άτομα. Όσο για τα ποσά των συναλλαγών, έφτασαν στο τερατώδες ποσό των 22,415 δισ. ευρώ με αποτέλεσμα στην κλήρωση να προκύψουν 11,315 δισ. ευρώ λαχνοί.

Αποτελέσματα κληρώσεων: 

Ιανουάριος 2017

Φεβρουάριος 2017

Μάρτιος 2017

Απρίλιος 2017

Μάιος 2017

Ιούνιος 2017

Ιούλιος 2017

Αύγουστος 2017

Σεπτέμβριος 2017

Νοέμβριος 2017

Από τις 10 κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Οι φορολογούμενοι, εισάγοντας τους κωδικούς τους στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, θα πληροφορηθούν την αξία των συναλλαγών που πραγματοποίησαν με πλαστικό χρήμα κατά τους προηγούμενους μήνες, το πλήθος των λαχνών που έχουν συγκεντρώσει, καθώς και τους αριθμούς με τους οποίους θα λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Πώς θα πάρετε τα 1.000 ευρώ αν κερδίσατεΗ λοταρία έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που έκαναν τους μήνες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Επίσης, στην κλήρωση μπήκαν και κάποιες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, οι οποίες, επειδή δεν έγιναν με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, αλλά με απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δεν είχαν προλάβει να καταχωρηθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου, ώστε να κληρωθούν μαζί με εκείνες της πρώτης κλήρωσης, που έγινε για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου.

Όσοι κερδίσουν, θα ενημερωθούν με μήνυμα στο λογαριασμό τους στο TAXISnet. Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο τριών μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play