Τσιγκρίνσκι: ”Έργο Χιμένεθ η επιτυχία στην Ευρώπη”

Τσιγκρίνσκι: ”Έργο Χιμένεθ η επιτυχία στην Ευρώπη”
Ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ, εκθείασε σε δηλώσεις του, τη συνεισφορά του προπονητή του, Μανόλο Χιμένεθ στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουκρανού αμυντικού της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, στην εφημερίδα ”Live Sport” για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και τον ρόλο του Χιμένεθ.

”Ήταν μια μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ, αλλά για να είμαι ειλικρινής ήρθε λίγο καθυστερημένα, γιατί έπρεπε να είχαμε καθαρίσει την πρόκριση από το ματς με τη Ριέκα. Δεν ήταν εύκολο αυτό που πετύχαμε. Η επιτυχία αυτή δεν είναι φετινή. Ουσιαστικά ξεκινά πέρσι, τη μέρα που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ. 

Όταν ήρθε ο κόουτς ήμασταν πολύ μακριά από τις πραγματικές μας δυνατότητες. Με την καθοδήγησή του φτάσαμε στις θέσεις για την Ευρώπη και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Από τότε εξελιχθήκαμε, βελτιωθήκαμε και φτάσαμε εδώ. Είμαστε ζωντανοί και ονειρευόμαστε. Έχουμε αποκτήσει έξτρα εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, εμπειρία και είμαστε αήττητοι για οκτώ ματς στην Ευρώπη. 

Αυτό είναι τεράστιο επίτευγμα, γιατί αυτή είναι κατά ένα τρόπο μια νέα ΑΕΚ. Δεν είναι η σπουδαία ΑΕΚ του παρελθόντος. Γράφουμε τη δική μας ιστορία και την προσθέτουμε, σελίδα-σελίδα, σε αυτή την τεράστια ιστορία του σπουδαίου αυτού συλλόγου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play