ΕΡΤ: Στο Πειθαρχικό 4 εργαζόμενοι για το …καζανάκι στην live μετάδοση του Μαραθωνίου (vid)

ΕΡΤ: Στο Πειθαρχικό 4 εργαζόμενοι για το …καζανάκι στην live μετάδοση του Μαραθωνίου (vid)
Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο οδηγήθηκαν 4 εργαζόμενοι της ΕΡΤ που τράβηξαν... καζανάκι κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης του Μαραθωνίου τον περασμένο Νοέμβριο.

Το… καζανάκι που ακούστηκε κατά τη διάρκεια μετάδοσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στην ΕΡΤ έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων ως η πιο τραγελαφική στιγμή της ημέρας, ωστόσο 4 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ οδηγούνται στο Πειθαρχικό.

Στο περιστατικό, η αρχή είχε γίνει όταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ άρχισε να ρωτά on air «Που είναι η τουαλέτα; Είναι πάνω;» την ώρα που ο παρουσιαστής περιέγραφε τις βραβεύσεις του Μαραθωνίου.

Πιθανότατα, ο δημοσιογράφος πήρε την απάντηση που ήθελε, καθώς λίγα λεπτά μετά, οι τηλεθεατές άκουσαν ένα καζανάκι. Ο σκηνοθέτης, που λίγο έλειψε να πάθει εγκεφαλικό, ακούστηκε στη συνέχεια κι εκείνος στον αέρα να λέει: «Ρεεεεεεεε, κόψτε τον ήχο!», ολοκληρώνοντας έτσι την αξέχαστη αυτή live μετάδοση.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες που μεταδίδουν οι typologies, οι 4 εργαζόμενοι που εμπλέκονται στο περιστατικό καλούνται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, προσθέτοντας πως για την συγκεκριμένη περίπτωση, η διοίκηση της ΕΡΤ δεν επιλέγει την μέθοδο της ΕΔΕ, αλλά της απευθείας κλήσης στο Πειθαρχικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play