ΠΑΟΚ: Ψάχνει λύση για την αποδέσμευση Λέοβατς – Στο κάδρο η Ριέκα

ΠΑΟΚ: Ψάχνει λύση για την αποδέσμευση Λέοβατς – Στο κάδρο η Ριέκα
Ο 29χρονος Κροάτης μπακ, Μαρίν Λέοβατς, δεν έχει μέλλον στην Τούμπα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αναζητούν τρόπους ώστε να φτάσουν στην αποδέσμευσή του. Από κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις η Ριέκα.

Είναι δεδομένο ότι το 2018 ο ΠΑΟΚ και ο Μαρίν Λέοβατς θα ”τραβήξουν” ξεχωριστούς δρόμους, καθώς ο Κροάτης ποδοσφαιριστής εξήγησε στους ανθρώπους του συλλόγου ότι θα επιθυμούσε να φύγει από τον σύλλογο μην αντέχοντας την πίεση που υπάρχει.

Ο Λουτσέσκου έχει θέσει τον Λέοβατς εκτός ομάδας και πλέον ο ΠΑΟΚ αναζητά τρόπους ώστε να επέλθει ένα, όσο το δυνατόν ”αναίμακτο”, διαζύγιο με τον Κροάτη, ο οποίος αποχωρεί μετά από 2.5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Το ”εμπόδιο” που ορθώνεται μεταξύ των δύο πλευρών είναι το συμβόλαιο του Λέοβατς, που έχει ισχύ έως το 2019, με τον ”δικέφαλο” να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την πρόταση για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Τις εξελίξεις με τον Λέοβατς παρακολουθεί διακριτικά η Ριέκα, η οποία ενδιαφέρεται για την επανένταξη του 29χρονου στο ρόστερ της, ωστόσο αναμένεται να κάνει κίνηση όταν ξεκαθαρίσει ο τρόπος διακοπής της συνεργασίας του παίκτη με τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play