ΑΕΚ: Ποιοι ακολουθούν τον Πατίτο στην ”έξοδο”

ΑΕΚ: Ποιοι ακολουθούν τον Πατίτο στην ”έξοδο”
Αναλυτικά τα δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν μέλλον στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για έναν άκρως κινητικό Ιανουάριο, καθώς παράλληλα με το ”μέτωπο” των μεταγραφών θα ”τρέξει” και το αντίστοιχο των αποχωρήσεων.

Σε γενικές γραμμές, η ΑΕΚ ψάχνει τρόπους ώστε να απαλλαγεί από τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην πορεία έγιναν δύο, λόγω του Αϊντάρεβιτς. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρισκόταν με το… 1.5 πόδι εκτός συλλόγου, ωστόσο η νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε ελέω… τραυματισμών αναγκάσει την ”Ένωση” να περιμένει ως τον επόμενο μήνα, ούτως ώστε να κρίνει εκ νέου την κατάσταση. Από την άλλη μεριά, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποδεσμευτεί, προσωρινά ή μόνιμα, από τους Βινίσιους και Τρίστασον.

Ο μεν Βινίσιους δεν έχει καταφέρει να πείσει στο ελάχιστο τον Χιμένεθ ότι αξίζει ευκαιρίες στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τις λύσεις που διαφαίνονται στον ”ορίζοντα” να είναι δύο. Είτε δανεισμός σε ομάδα της Super League, με πιθανότερο προορισμό τη Λαμία, η προσπάθεια για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο δε Τρίστασον επιθυμεί και αυτός την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, βλέποντας ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, με τα πράγματα στην περίπτωσή του να χρίζουν συνεννόησης και με τη Ραπίντ Βιέννης, ομάδα στην οποία ανήκει ο Ισλανδός. Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει ”φόρμουλα” συνεννόησης με τους Αυστριακούς, ούτως ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση και για τους δύο συλλόγους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play