Χιμένεθ: ”Θέλουμε τουλάχιστον τρεις προσθήκες”

Χιμένεθ: ”Θέλουμε τουλάχιστον τρεις προσθήκες”
Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε, μέσω των δηλώσεών του, το ''στίγμα'' της μεταγραφικής πολιτικής της ΑΕΚ εν όψει Γενάρη.

Ο Μανόλο Χιμενεθ είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι η ομάδα χρίζει ενίσχυσης τον χειμώνα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Καλλιθέα, η ”Ένωση” θέλει τουλάχιστον 3-4 παίκτες προκειμένου να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα και το 2018. Αναλυτικά όσα είπε για το κομμάτι των μεταγραφών:

”Με βάση τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι δεν θα χρειαζόμασταν πολλούς, αλλά έχει προκύψει η απουσία του Μάνταλου και του Γιόχανσον. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θέλουμε 2 ποιοτικούς παίκτες γι΄αυτές τις θέσεις και ίσως 2-3 ακόμα. Αυτό που ξέρουμε πάρα πολύ καλά είναι ότι είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα. Η αγορά είναι μικρή και για να βρούμε αυτόν που θέλουμε, ίσως πρέπει να έχει κακές σχέσεις με την ομάδα του και να είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα. Θα κάνουμε το καλύτυερο και ό,τι γίνει θα είναι αποδεκτό, αλλά έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Για να βελτιωθείς πρέπει να αποκτήσεις παίκτες που θα αποτελέσουν κληρονομιά για την ΑΕΚ. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, αλλά η τύχη δεν μας βοήθησε, ήταν λίγπο άδικη μαζί μας και χρειαστήκαμε βοήθεια από΄παίκτες που ήταν εκτός. Η σπονδυλική στήλη της ομάδας έχει πληγωθεί, καθώς ήταν αρκετό καιρό εκτός οι Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς, ο Σιμόες ήταν ανάμεσα στα μαξιλάρια και τώρα λείπε ο Γιόχανσον και ο Μάνταλος. Αν θέλουμε να έιμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να κάνουμε το μέγιστο. Είναι δύσκολο για τον χειμώνα, αλλά η αξία αυτής της ομάδας έχει αποδειχτεί από όσους υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και έχουν βοηθήσει”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play