Τρεις μήνες εκτός ο Λεβέκ!

Τρεις μήνες εκτός ο Λεβέκ!
Νέο πρόβλημα για τον Ντόριαν Λεβέκ, οι εξετάσεις του οποίου έδειξαν ότι θα πρέπει να μείνει τρεις μήνες εκτός γηπέδων. Τι προτίθεται να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία για τον Ντόριαν Λεβέκ του ΠΑΟΚ, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις στη Γαλλία και διαπιστώθηκε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες!

Οι εξετάσεις του Λεβέκ έδειξαν ότι κάποιοι παλιοί τραυματισμοί του άφησαν ”κληρονομιά” έναν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο, ο οποίος απαιτεί ειδική μεταχείριση και φυσικά αποχή από τα γήπεδα για ένα μεγάλο διάστημα.

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να βρουν μια λύση για την περίπτωση Λεβέκ, ο οποίος ίσα που πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας πριν τον πάρουν… αμπάριζα τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο σύλλογος δεν επιρρίπτει ευθύνες στον ποδοσφαιριστή, όμως άπαντες γνωρίζουν ότι δύσκολα θα μπορέσει να παραμείνει στην ομάδα, από τη στιγμή που κρίνεται αδύνατη η προσφορά του λόγω των συνεχών προβλημάτων του. Η αποδέσμευσή του, ίσως φαντάζει ως η ενδεδειγμένη λύση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play