Παυλίδης: ”Μας πείραξε ο αποκλεισμός”

Παυλίδης: ”Μας πείραξε ο αποκλεισμός”
Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης, δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που ήρθε για την ομάδα ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

O Άρης αν και προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα κεκτημένα του στην κρίσιμη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το αποτέλεσμα αυτό ”πείραξε” τους παίκτες του Σπανού, όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στην ”Αrena Press”, o Μπάμπης Παυλίδης, που ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αφήσει πίσω της το εν λόγω ματς και να προχωρήσει.

”Καταρχάς νομίζω ότι δείξαμε πως είμαστε Άρης και πως πάντα παίζουμε για τη νίκη. Το θέλαμε πολύ. Θέλαμε να νικήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Παίξαμε καλά, πιστεύω. Κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, ακόμη κι όταν ήταν με ένδεκα παίκτες. Έπαιξαν σφιχτά στην άμυνα και ήταν δύσκολο να τους διασπάσεις. Ίσως γι’ αυτό να μην κάναμε πάρα πολλές φάσεις. Ευκαιρίες όμως είχαμε. 

Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΣ εδώ και πολλά χρόνια δουλεύει αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Φουλ άμυνα και τρέξιμο στην αντεπίθεση. Περίπου έτσι παίζει και στα περισσότερα παιχνίδια της Super League. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ακόμη πιο δυνατά, καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά σε μια στιγμή ασυνεννοησίας δεχτήκαμε ένα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τις περισσότερες φορές παίζουν σημαντικό ρόλο οι λεπτομέρειες”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play