Οι λόγοι που ο Λουτσέσκου έβαλε τον Βρακά

Οι λόγοι που ο Λουτσέσκου έβαλε τον Βρακά
Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε σε δηλώσεις του τον λόγο για τον οποίο έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Βρακά.

H αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος δεν ”σήκωσε” αρκετή κουβέντα όσον αφορά το σκορ, καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής.

Ένα από τα γεγονότα που ”σημάδεψαν” την αναμέτρηση ήταν η χρησιμοποίηση του νεαρού Βρακά στο παιχνίδι, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να καταρρίπτει ένα ρεκόρ που κρατούσε για περίπου τέσσερις δεκαετίες. Ο Βρακάς έσπασε κατά έξι ημέρες το ρεκόρ του Τσουρέλα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με τη Δόξα Δράμας το 1980, σε ηλικία 6 ετών, 7 μηνών και 9 ημερών, με τον Βρακά να είναι μικρότερος κατά οκτώ ημέρες από τον προκάτοχο του ρεκόρ.

”Ο,τι πετυχαίνουμε ως ομάδα, είναι κάτι που μας πηγαίνει μπροστά. Έβαλα τον Βρακά, είναι ταλέντο και μάλιστα σημαντικό ταλέντο από την ακαδημία μας. Θέλαμε έναν παίκτη από την ακαδημία μας κι επίσης να διαχειριστούμε και τους υπόλοιπους παίκτες (στο πλαίσιο rotation). Η ακαδημία του ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. Είναι σημαντικό να δούμε πώς θα ενταχθούν, όμως”…

Αυτή ήταν η εξήγηση του Λουτσέσκου σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Βρακά στο ματς με τον Αιγινιακό, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπερτονίζει τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ακαδημία του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play