«Ο Παναθηναϊκός ζητά από την Ιντερνασιονάλ 500.00 ευρώ για τον Μολέδο»

«Ο Παναθηναϊκός ζητά από την Ιντερνασιονάλ 500.00 ευρώ για τον Μολέδο»
Βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν, επικαλούμενα ελληνικά, πως ο Παναθηναϊκός ζητά από την Ιντερνασιονάλ 500.000 ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον Ροντρίγκο Μολέδο κάτι που πάντως δεν επιβεβαιώνεται.n

Χθες ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου αμυντικού είχε συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού κατά την οποία συμφώνησαν να βρεθεί μία λύση που θα είναι συμφέρουσα για όλες τις πλευρές.

Σε συνέχεια αυτής της συνάντησης βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν πως από τον Παναθηναϊκό ζητούν 500.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ που δεδομένα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μολέδο προκειμένου ο παίκτης να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως ο σύλλογος του Πόρτο Αλέγκρε προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τριφύλλι προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Πάντως, στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστούν δύο σημαντικά στοιχεία. Αφενός ότι από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο καθώς δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν τον παίκτη για ένα μικρό ποσό που ουσιαστικά δεν θα βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο.

Αφετέρου, ότι αυτή την στιγμή δεν είναι βέβαιο πως η Ιντερνασιονάλ μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που υπάρχουν από την πλευρά του Μολέδο. Να του δώσει δηλαδή ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που ζητάει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play