Μάντσεστερ Σίτι: Νίκη στο 96΄ και.. ρεκόρ

Μάντσεστερ Σίτι: Νίκη στο 96΄ και.. ρεκόρ
Με τέρμα του Στέρλινγκ στο 96' η Μάντσεστερ Σίτι "λύγισε" την σκληροτράχηλη Σαουθάμπτον (2-1) και έκανε ρεκόρ, φτάνοντας τις 12 σερί νίκες στην Premier League.

Καθοριστική νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία επικράτησε 2-1 της Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της 14η αγωνιστικής της Premier League, προσθέτοντας άλλο ένα σημαντικό τρίποντο για την μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειχνε ότι θα αφήσει πίσω της δύο βαθμούς, αλλά ο Στέρλινγκ είχε διαφορεική άποψη. Στις καθυστερήσεις λοιπόν και συγκεκριμένα στο 96′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι κατά κάποιο τρόπο δικαίωσε τον προπονητή του που έχει εισηγηθεί προσωπικά στη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι Πολίτες είχαν προηγηθεί στο 47′ με αυτογκόλ του Φαν Ντάικ, με τον Ρομέου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 75′. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο στο 96′ ο Στέρλινγκ χάρισε στην ομάδα του την 13η νίκη σε 14 ματς (παραμένει αήττητη με μόλις μία ισοπαλία).Την προηγούμενη Κυριακή ο ίδιος της είχε χαρίσει τη νίκη στο Χάντερσφιλντ στο 84′, ενώ έφτασε τα 9 γκολ και πλέον η ομάδα του Γκουαρδιόλα ψάχνει και νέα ρεκόρ.

Άξιο μνημόνευσης, ότι Μάντσεστερ Σίτι έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της τις 12 σερί νίκες στην Premier League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play