Η μέρα που ο ΠΑΟΚ υπέταξε την Τότεναμ (vid)

Η μέρα που ο ΠΑΟΚ υπέταξε την Τότεναμ (vid)
Πέρασαν έξι χρόνια από το εμφατικό ''διπλό'' της ομάδας του Μπόλονι στην έδρα της Τότεναμ (2-1).

Λίγοι περίμεναν ότι θα συμβεί το κατόρθωμα αυτό, όμως ο ΠΑΟΚ φρόντισε να κάνει τα σενάρια… πραγματικότητα, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Τότεναμ (2-1), μια ημέρα σαν σήμερα, την 30η Νοέμβρη του 2011.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι πήγε στο Λονδίνο με ελλείψεις, όμως έδειξε από νωρίς ότι δεν θα γίνει… σάκος του μποξ για τους γηπεδούχους, τους οποίους φρόντισε να ”ξεράνει”, σκοράροντας με τον Αθανασιάδη και τον Σαλπιγγίδη.

Παρά το γεγονός πως στη συνέχεια ο ”δικέφαλος” έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σταφυλίδη και δέχθηκε γκολ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μόντριτς, τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει την όμορφη ιστορία που… φτιαχνόταν.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 2-1 και τους παίκτες του Μπόλονι να γίνονται… μια αγκαλιά με τους 2.500 οπαδούς που ταξίδεψαν στην Αγγλία.

Τότεναμ (Ρέντναπ): Γκόμεζ, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ρόουζ (Μπέιλ 69′), Λίβερμορ, Πίεναρ (Γουόκερ 67′), Μόντριτς, Λένον, Κέιν (Φαλκέ 71′), Ντεφόε.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (Τσιρίλο 81′), Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης, Λαζάρ (Αρίας 84′), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (Σνάουτσνερ 62′), Αθανασιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play