Εντολή Μελισσανίδη: ”Δεν παίρνουμε παίκτες του ΠΑΟ από προσφυγή”

Εντολή Μελισσανίδη: ”Δεν παίρνουμε παίκτες του ΠΑΟ από προσφυγή”
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε ρητή και κατηγορηματική εντολή προς τους συνεργάτες του, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός περνά μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της ιστορίας του, με τα οικονομικά προβλήματα να ”σφίγγουν” σαν ”μέγγενη” τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές του ”τριφυλλιού” να έχουν από 1/12 το δικαίωμα απόκτησης της ”ελευθερίας” τους, μέσω προσφυγής.

Ακόμη δεν έχει φανεί πόσοι εξ αυτών θα κινηθούν με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο ήδη, η κατάσταση έχει οδηγήσει αρκετές ομάδες στο να… εποφθαλμιούν στελέχη του ”πράσινου” ρόστερ, σε περίπτωση που αποχωρήσουν μέσω προσφυγής.

Στους συλλόγους αυτούς δεν εντάσσεται η ΑΕΚ, καθώς σύμφωναμ με τη ”Live Sport”, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει παρέμβει δίνοντας εντολή να μην κινηθεί ο σύλλογος για όποιον παίκτη του ”τριφυλλιού”, ο οποίος θα επιλέξει την οδό της προσφυγής.

Έτσι, όχι μόνο ο Νίκλας Χουλτ, αλλά κανείς παίκτης του τριφυλλιού που θα κάνει προσφυγή δεν πρόκειται να απασχολήσει την ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν επιθυμεί να ”πατήσει” επί ”πτωμάτων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play