Καμπέσας: ”Σημαντικός σταθμός για εμένα ο Παναθηναϊκός”

Καμπέσας: ”Σημαντικός σταθμός για εμένα ο Παναθηναϊκός”
Ο Μπράιαν Καμπέσας τόνισε τη σημασία που είχε για εκείνον η έλευσή του στην Ελλάδα, όσον αφορά την προετοιμασία του για μια δυνατή καριέρα στην Ιταλία.

Σημαντική, χαρακτήρισε την εμπειρία που αποκομίζει στον Παναθηναϊκό ο Μπράιαν Καμπέσας. Ο νεαρός εξτρέμ από το Εκουαδόρ μίλησε στο ”tuttomercatoweb” για το πως κυλά το διάστημα της παρουσίας του στην Ελλάδα, τον τραυματισμό που αντιμετώπισε αλλά και τους στόχους που έχει θέσει με το ”τριφύλλι”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράιαν Καμπέσας:

Για την εμπειρία στην Ελλάδα: «Θα έλεγα ότι η εμπειρία μου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πολύ καλά και ήμουν αμέσως έτοιμος, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να σταματήσω μετά από τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Ήμουν έξω με τραυματισμό για περίπου ενάμιση μήνα, αλλά τώρα είμαι και πάλι καλά. Αισθάνομαι καλά και εκπαιδεύομαι σκληρά για να μπορώ να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το Εκουαδόρ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσεις τον έλεγχο και να παραμείνεις ανταγωνιστικός. Αν ένας παίκτης θέλει να βιώσει την εμπειρία στην Ευρώπη – όπως πολλοί θέλουν – πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά, να βρίσκεται στον σωστό δρόμο και πάνω από όλα να κρατιέται σε ψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας».

Για τη σχέση του με τον προπονητή της Αταλάντα: «Με τον Γκασπερίνι έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Με καλωσόρισε στην ομάδα όταν ήρθα και με βοήθησε να νιώσω ωραία στο νέο μου περιβάλλον παρά τις κάποιες δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της ηλικίας μου. Συνέχεια με ενθάρρυνε να δουλέψω σκληρά προκειμένου να έχω και εγώ την ευκαιρία μου. Λίγο πριν φύγω για την Ελλάδα μου είπε πως η εμπειρία μου στον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Επιπλέον, μου είπε πως θα με βοηθήσει να μεγαλώσω επαγγελματικά και να μπορέσω να προσαρμοστώ καλύτερα και να επιστρέψω στην Αταλάντα πιο ώριμος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play