Αιγινιακός – ΠΑΟΚ 0-5: Κύριος και ορεξάτος ο ΠΑΟΚ

Αιγινιακός – ΠΑΟΚ 0-5: Κύριος και ορεξάτος ο ΠΑΟΚ
Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 0-5: Δίχως να... ιδρώσει, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο ''Καυτανζόγλειο'' κλείνοντας με... πεντάρα την παρουσία του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Δύο γκολ ο Πρίγιοβιτς, από ένα οι Λημνιός, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί.

Αιγινιακός – ΠΑΟΚ 0-5: Αναμέτρηση με πολλαπλά κέρδη ήταν η σημερινή για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βλέπει τους παίκτες του να παίρνουν… μπρος επιθετικά, τον Πρίγιοβιτς να επανέρχεται στο σκοράρισμα με δύο γκολ, τον Ελ Καντουρί να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τον σύλλογο, τον Πέλκα να ”φορτσάρει” και τον 16χρονο, Γιώργο Βρακά, να κάνει ντεμπούτο με τον σύλλογο, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ.

Σε ένα ματς το οποίο είχε ξεκάθαρο φαβορί και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, ο ΠΑΟΚ βρήκε ευκαιρία για ”ξεμούδιασμα”, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Λημνιό, που πέτυχε γκολ με πλασέ εν κινήσει μετά από σέντρα του Πέλκα (0-1, 6′). Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ έψαξε ανεπιτυχώς ένα δεύτερο τέρμα, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες με τους Πέλκα και Πρίγιοβιτς, ιδίως στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε αποφασισμένη να ”καθαρίσει” το ματς, κάτι το οποίο συνέβη με… άνεση. Στο 52ο λεπτό ο Πέλκας ”σέρβιρε” για τον Πρίγιοβιτς και εκείνος δεν λάθεψε για το 2-0 και ”ξαναχτύπησε” λίγα λεπτά αργότερα. Στο 71′ ο Ελ Καντουρί εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κάτσε, σημειώνοντας το 4-0, με τον Σάκχοφ να ολοκληρώνει την επιτυχημένη ”πρόβα” του ΠΑΟΚ στο ”Καυτανζόγλειο” κλείνοντας το ματς με δικό του γκολ για το 5-0.

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Αντωνιάδης,Γκατζολάρι (Ζούρκος 64΄), Δωματάς, Παπαδόπουλος, Ντόγος (Φουρτζίου 55’), Καρακώστας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζαμπράνο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (Κάτσε 56’ ), Λημνιός, Πέλκας (Πρίγιοβιτς 61΄), Βρακάς (Ελ Καντουρί 64΄), Πρίγιοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play