Ένταση στα αποδυτήρια μετά το ΠΑΟ – Ρεάλ

Ένταση στα αποδυτήρια μετά το ΠΑΟ – Ρεάλ
Ποιος ήταν έξαλλος και τι συνέβη!

Χαμός έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ και τη νίκη των «πρασίνων» το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο χαμός αφορούσε στο στρατόπεδο των Μαδριλένων και στο μεγάλο αστέρι τους, τον Λούκα Ντόντσιτς. 

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι εντυπωσιακός, αλλά μετά τον αγώνα ήταν έτοιμος να σκάσει. Και αυτό, γιατί δεν πήρε την τελευταία επίθεση της ομάδας του. Είτε για να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στη παράταση, είτε για να δώσει τη νίκη στην Ρεάλ.

Στην τελευταία επίθεση ο Καμπάτσο ήταν εκείνος, που είχε την μπάλα στα χέρια του, την έδωσε στον Τόμπκινς, αλλά αυτός αστόχησε στο τρίποντο, που επιχείρησε, αν και ήταν ελεύθερος και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 82-80. Ο Ντόντσιτς περίμενε να πάρει την μπάλα, αυτό δεν έγινε, και στο τέλος τα έβαλε με τους βοηθούς του Πάμπλο Λάσο!

Ο 18χρονος Σλοβένος δείχνει την μεγάλη του προσωπικότητα, αλλά και την ωριμότητα, που έχει σε μία τέτοια ηλικία. Είναι φαινόμενο, αλλά το κακό για μας εδώ στην Ευρώπη είναι ότι δεν θα τον χαρούμε για πολύ, καθώς την επόμενη χρονιά λογικά θα μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Και κόντρα στον Παναθηναϊκό απέδειξε πως είναι απίστευτος παίκτης, για τον οποίο σίγουρα θα μιλάμε με θαυμασμό τα επόμενα χρόνια, που θα τον βλέπουμε στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Δείτε ξανά τι συνέβη στην τελευταία φάση στο 01.40”: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play