Παναθηναϊκός: Έφυγε για την Αργεντινή ο Τσάβες!

Παναθηναϊκός: Έφυγε για την Αργεντινή ο Τσάβες!
Ο Αντρές Τσάβες έφυγε για την πατρίδα του, δίχως την άδεια του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εξεταστεί από δικό του γιατρό.

Ζήτημα από το… πουθενά προέκυψε στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, με τον Αντρές Τσάβες να αποχωρεί για την Αργεντινή δίχως να λάβει την άδεια του συλλόγου.

Ο 26χρονος επιθετικός πήρε αυτοβούλως την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του ώστε να εξεταστεί από δικό του γιατρό, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε, ωστόσο η ενέργειά του έγινε δίχως να του χορηγηθεί άδεια από το «τριφύλλι». Ο Τσάβες βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, ενημερώνοντας τον Ουζουνίδη για τις ενοχλήσεις που είχε και το μεσημέρι αναχώρησε για την Αργεντινή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον Τσάβες να υποβληθεί σε νέα μαγνητική εξέταση, με τον ίδιο να ζητά αρχικά την άδεια του συλλόγου ώστε να μεταβεί στην Αργεντινή και να τον παρακολουθήσει ο γιατρός της Μπόκα, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από τον σύλλογο, με τον 26χρονο να παίρνει το αεροπλάνο για Μπουένος Άιρες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού, ούτως ώστε να αντιμετωπίσει το απρόοπτο που έλαβε χώρα με πρωταγωνιστή τον Τσάβες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play