Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους δεν βρίσκεται σε κρίση»

Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους δεν βρίσκεται σε κρίση»
Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πριν το αποψινό παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας» με την Κροτόνε (26/11...

ntt t

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πριν το αποψινό παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας» με την Κροτόνε (26/11, 21:45) πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, παρά την απρόσμενη ήττα κόντρα στη Σαμπντόρια για το Campionato.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέγκρι:

«Παρά το ό,τι θέλουν να πιστεύουν κάποιοι, η Γιουβέντους δεν βρίσκεται σε κρίση. Βρισκόμαστε μόνο 2 ή 3 βαθμούς πίσω στη Serie A σε σχέση με αυτό που υπολογίζαμε το καλοκαίρι. Η Νάπολι είναι μπροστά γιατί πραγματοποιεί μια εξαιρετική κούρσα.

Όσον αφορά το Champions league, πολλοί γράφουν για την ισοπαλία κόντρα στη Μπάρτσα αλλά δεν υπολογίζουν πως στα 4 τελευταία παιχνίδια εναντίον τους δεχθήκαμε γκολ μόνο σε ένα ημίχρονο. Σε κρίση βρισκόμασταν πριν 2 χρόνια όταν ήμασταν 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πέρυσι παίζαμε λιγότερο όμορφο ποδόσφαιρο αλλά ήμασταν 7 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο. Φέτος, έχουμε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα που αξίζαμε.

Θα σεβαστούμε την Κροτόνε, όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο μας. Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και πρέπει να φανούμε το ίδιο. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε λεπτό την αυτοσυγκέντρωση μας γιατί είναι κάτι που μας συμβαίνει συχνά φέτος όταν παίζουμε με θεωρητικά μικρότερες ομάδες».

tt

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play