Οριστική συμφωνία ΕΠΟ-Σκίμπε για διετές συμβόλαιο !

Οριστική συμφωνία ΕΠΟ-Σκίμπε για διετές συμβόλαιο !
Ο Μίκαελ Σκίμπε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ελλάδας, αφού συμφώνησε με την ΕΠΟ να παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτι...

ntt t

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ελλάδας, αφού συμφώνησε με την ΕΠΟ να παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Θέμα ημερών οι υπογραφές σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Ομοσπονδίας να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Γερμανό τεχνικό για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Σκίμπε ήρθε χθες (23/11) στην Αθήνα και σε συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Γραμμένο, επήλθε η οριστική συμφωνία, αφού διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τη «γαλανόλευκη».

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πιθανότατα με τους ίδιους οικονομικούς όρους (500.000 ευρώ), ενώ αποφασίστηκε να μην αλλάξουν οι συνεργάτες του ομοσπονδιακού προπονητή, με τους Θωμά Στράτο και Κώστα Τσάνα να παραμένουν στο πλευρό του.

Ο Σκίμπε βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές του επόμενου μήνα, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

tt

Πηγή: sportotal.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play