Kακά: «Τιμή μου η πρόταση της Μίλαν, αλλά δεν έχω αποφασίσει…»

Kακά: «Τιμή μου η πρόταση της Μίλαν, αλλά δεν έχω αποφασίσει…»
Ο Μάρκο Φασόνε, εκ μέρους της διοίκησης της Μίλαν, πρότεινε στον πρώην μέσο των «ροσονέρι» συγκεκριμένο ρόλο στην ιταλική ομάδα, με τον ίδιο όμως να δ...

ntt t

Ο Μάρκο Φασόνε, εκ μέρους της διοίκησης της Μίλαν, πρότεινε στον πρώην μέσο των «ροσονέρι» συγκεκριμένο ρόλο στην ιταλική ομάδα, με τον ίδιο όμως να δηλώνει πως θέλει λίγο χρόνο για να αποφασίσει αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έδωσε χθες το παρόν στο «Σαν Σίρο», όπου, αφού ξεναγήθηκε στο μουσείο της ομάδας, είχε συζήτηση με τη διοίκηση της Μίλαν αναφορικά με τον ρόλο που θα μπορούσε να αναλάβει στον ιταλικό σύλλογο. 

Λίγο αργότερα παρακολούθησε και το ματς με την Αούστρια Βιένης για την 5η αγωνιστική του Europa League, ενώ μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν κατά την έξοδό του από την Casa Milan για την πιθανότητα να αναλάβει κάποιο πόστο στους «ροσονέρι».

«Μίλησα με τον Φασόνε και είναι μεγάλη τιμή για μένα να μου προσφέρει η Μίλαν μια θέση στη διοίκηση της. Ήμουν και είμαι ερωτευμένος με την ομάδα και νιώθω κομμάτι αυτής. Ωστόσο, ομολογώ πως δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση ή όχι και το δίλημμα μου αυτό το μετέφερα στον Φασόνε. Θέλω κάποιο χρόνο να αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για μένα. Σίγουρα μια τέτοια πρόταση από τη Μίλαν είναι άκρως δελεαστική, αλλά πρέπει να είμαι 100% σίγουρος πριν δώσω την τελική μου απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κακά.

tt

Πηγή: sportotal.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play