Ολυμπιακός: Τα ελαφρυντικά και οι ευθύνες του Λεμονή

Ολυμπιακός: Τα ελαφρυντικά και οι ευθύνες του Λεμονή
Ποιο ήταν το ''φάουλ'' που έκανε ο Τάκης Λεμονής όσον αφορά τη διαχείριση του ματς της Πορτογαλίας.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και απώλεσε τις όποιες ελπίδες είχε για συνέχεια στην Ευρώπη μέσω του Europa League.

Αρκετές ”φωνές” στράφηκαν κατά το μέρος του Τάκη Λεμονή, καταλογίζοντάς του τον τρόπο με τον οποίο παρέταξε την ομάδα στο ”Ζοζέ Αλβαλάδε”. Αρχικά, στον Έλληνα τεχνικό προσάπτουν τη φοβική αντιμετώπιση ενός παιχνιδιού που ο Ολυμπιακός έπρεπε να ”χτυπήσει” στα ίσα για να μείνει ”ζωντανός”.

Έπειτα, ο Λεμονής δέχθηκε αρκετή κριτική για την χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης, σε ρόλο ”ψευτοεννιαριού”. Μια κίνηση που απεδείχθη ότι δεν είχε αντίκρισμα, καθώς ο Τρικαλινός άσος δεν μπόρεσε να ”γεμίσει” την αντίπαλη περιοχή.

Παρά τα όσα του καταλογίστηκαν, ο Τάκης Λεμονής ”πλήρωσε” ουσιαστικά τη λανθασμένη διαχείριση του ρόστερ από τον προκάτοχό του, Μπεσνίκ Χάσι, που άφησε την ομάδα δίχως… επιθετικό στην Ευρώπη, έχοντας εκτός τον Ανσαριφάρντ, αλλά και για τις περιπτώσεις του τραυματία Εμενίκε και του εκτός κλίματος, Τζούρτζεβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play