Καλάθης: Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή

Καλάθης: Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή
Ο Νικ Καλάθης έλαβε την απόφαση του Δ' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στις 13 Νοεμβρίου του 2011 ο Νικ Καλάθης προκάλεσε ατύχημα κατά την επιστροφή του από δεξίωση χορηγών και σήμερα, το Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών του επέβαλε ποινή εξάμηνης φυλάκισης με τριετή αναστολή, τιμωρώντας τον για σοβαρή αμέλεια κατά συρροή, ενώ ο 28χρονος απαλλάχθηκε από την κατηγορία της εγκατάλειψης σε τροχαίο.

Στο δικαστήριο βρέθηκε η σύντροφος του Καλάθη που κατέθεσε για το γεγονός, καθ’ ότι ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, ενώ τα δύο θύματα δεν παρευρέθηκαν στην αίθουσα καθώς διαμένουν στη Νορβηγία. Αντ’ αυτού, προσκόμισαν στην έδρα τα απαραίτητα έγγραφα που απέδειξαν τις κακώσεις που είχαν υποστεί στο ατύχημα.

Η σύντροφος του «πράσινου» γκαρντ ανέφερε στην κατάθεσή της ότι ο Καλάθης δεν πρόλαβε να σταματήσει σε κόκκινο φανάρι, χτυπώντας το πίσω μέρος του αυτοκινήτου των επιβαινόντων που πήγαν το θέμα στα δικαστήρια, τονίζοντας ότι οι δύο επιβάτες δεν φάνηκαν ότι ήταν τραυματισμένοι.

Παράλληλα υποστήριξε ότι εκείνη και ο Καλάθης έφυγαν από τον τόπο του συμβάντος διότι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με τους δύο επιβαίνοντες (μιλούσαν Νορβηγικά). Η πλευρά του Καλάθη θα ασκήσει έφεση για τη μείωση της ποινής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play