Μελάνια Τραμπ: Τι τρώει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και έχει άψογο κορμί (pics)

Μελάνια Τραμπ: Τι τρώει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και έχει άψογο κορμί (pics)
Η Μελάνια Τραμπ είναι μία από τις όμορφες Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ με το καλλίγραμμο σώμα της να ζηλεύουν πολλές γυναίκες. Δεν είναι μάλιστα λίγες εκείνες που αναρωτιούνται τι τελικά τρώει.

Το περιοδικό Life & Style έκανε την έρευνά του και βρήκε τι επιλέγει να έχει στο πιάτο της η Μελάνια Τραμπ.

Η Πρώτη Κυρία τρώει το ίδιο πρωινό κάθε μέρα και γενικά είναι μια πειθαρχημένη γυναίκα, που δεν κάνει ατασθαλίες.

Πώς ξεκινά τη μέρα της

Το πρωινό είναι ένα σημαντικό γεύμα για εκείνη και πάντα έχει χρόνο γι’ αυτό. Η ίδια είχε αποκαλύψει στο περιοδικό GQ πως συνήθως ξεκινάει την ημέρα της με ένα μπολ με πλούσια σε φυτικές ίνες βρώμη ή με ένα smoothie «με λίγα συστατικά και πολλές βιταμίνες».

Αγαπά τα φρούτα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ως στόχο να τρώει καθημερινά επτά κομμάτια φρούτων, πλούσια σε αντιξειδωτικά για να διατηρεί άψογη την επιδερμίδα και τη σιλουέτα της.

Δεν στερείται τίποτα

Λαμβάνοντας υπόψιν πόσο αδύνατη είναι, πολλοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η Μελάνια στερείται οτιδήποτε ζαχαρούχο ή νόστιμο προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της. Κάτι όμως που δεν ισχύει. Η Πρώτη Κυρία ενδίδει στις λιγούρες της – ακόμη κι αυτές είναι για σοκολάτα. «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σνακ που προτιμώ» είχε δηλώσει κάποτε. «Αν θέλω κάποιο σνακ, μπορεί να φάω ένα φρούτο ή λίγη σοκολάτα, γιατί νομίζω ότι το σώμα σου το χρειάζεται κι αυτό». Παραδέχεται επίσης, πως τρώει παγωτό κάποιες φορές, λέγοντας: «Είναι καλό να ενδίδουμε στις λιγούρες μας μια φορά στο τόσο… εφόσον ισορροπούμε αυτά τα φαγητά με υγιεινές τροφές».

Η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής

Η Μελάνια Τραμπ δεν κάνει δίαιτα, έχει μπει στη φιλοσοφία της υγιεινής διατροφής. Πίνει πολύ νερό για να παραμένει ενυδατωμένη και ποτέ δεν υπερβάλει σε λιπαρά φαγητά. Μετά τη γέννηση του γιου της, Μπάρον, παραδέχτηκε πως ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή καθώς και μαθήματα pilates δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, που τη βοήθησαν να επανέλθει στο σώμα της μετά τη γέννα.

Έχει ένα αγαπημένο φαγητό και δεν το λες και υγιεινό

Η Πρώτη Κυρία παραδέχτηκε το 2010 πως το αγαπημένο της γεύμα στον κόσμο είναι το κοτόπουλο με παρμεζάνα του εστιατορίου Jean Georges στη Νέα Υόρκη. Και ποιο είναι το ποτό που προτιμά; «Coke diet από το κλασικό γυάλινο μπουκάλι»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play