ΠΑΟΚ – Τενερίφη 74-79: Ήττα στα σημεία για τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Τενερίφη 74-79: Ήττα στα σημεία για τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Τενερίφη 74-79: Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην περσινή κάτοχο του θεσμού, άγγιξε τη νίκη αλλά στο τέλος τα λάθη του κόστισαν, με συνέπεια να έρθει η ήττα.

ΠΑΟΚ – Τενερίφη 74-79: Ίσως την καλύτερη φετινή ευρωπαϊκή εμφάνισή του έκανε στην έδρα του, κόντρα στην Τενερίφη ο ΠΑΟΚ, ”λυγίζοντας” στα τελευταία δευτερόλεπτα από την περσινή κάτοχο του θεσμού, Τενερίφη.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου πάλεψαν το παιχνίδι και δεν το άφησαν στη μοίρα τους ακόμη κι όταν οι Ισπανοί βρέθηκαν μπροστά με διψήφια διαφορά. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν την τιμή του σκορ στο -1, αλλά οι λάθος επιλογές στις κρίσιμες επιθέσεις τους κόστισαν, οδηγώντας σε ακόμη μια ήττα στο Basketball Champions League.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, η Τενερίφη φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της, παίρνοντας διαφορά μέσω της περιφέρειας και του Ουάιτ, με τον Τσόχλα να μειώνει στο τέλος για το -6 (17-23, 10′). Το προβάδισμα διατηρήθηκε σε ισπανικά χέρια και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε εκ νέου τρόπο να πλησιάσει, μετατρέποντας το -12 (24-36) σε -4 (36-40) με τους Κατσίβελη και Τζόουνς να βρίσκουν ρυθμό και σκορ εκεί που έπρεπε (36-42 ημίχρονο).

Ο Ριτσότι έδωσε νέα ”πνοή” στην Τενερίφη, αλλά με τον Τσόχλα πλησίασε (56-57) στο σκορ προτού γίνει νέα αντεπίθεση από τους Ισπανούς που με ξεσπάσματα διατηρούνταν στον ”αφρό”. Στα 50”, ο Τσόχλας έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ με τρίποντο (73-72), όμως το λάθος του Κατσίβελη και η ψυχραιμία της Τενερίφης στις βολές διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στη Θεσσαλονίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 36-42, 57-61, 74-79

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play