Το σχόλιο της ΑΕΚ για την προσφυγή κατά της ”Αγιά Σοφιάς”

Το σχόλιο της ΑΕΚ για την προσφυγή κατά της ”Αγιά Σοφιάς”
Αποφασιστική η απάντηση της ΑΕΚ στο νέο εμπόδιο που ορθώθηκε για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Την πεποίθησή τους ότι το έργο της ανέγερσης του νέου γηπέδου θα ολοκληρωθεί στην ώρα του, εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με αφορμή τη νέα προσφυγή που κατατέθηκε για την ”Αγιά Σοφιά”.

Συγκεκριμένα, στην ”Ένωση” σχολίαζαν τα εξής:

”Είναι ένα ακόμα χτύπημα κάποιων γραφικών που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο μακριά από τη σημερινή εποχή, είναι ένας ακόμα κρίκος στον ανελέητο πόλεμο εναντίον αυτού του γηπέδου που ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί. Η ΑΕΚ δεν εφησυχάζει, αντιμετωπίζει κάθε εμπόδιο με σοβαρότητα, σέβεται κάθε διαδικασία ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα οχυρωθεί και πάλι όπως και πριν για να αντιμετωπίσει την απειλή εναντίον του ονείρου εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια χωρίς το παραμικρό ίχνος ανησυχίας θα δώσει με ενότητα μια ακόμα μάχη εναντίον εκείνων που το μοναδικό που τους ενδιαφέρει δεν είναι ούτε το περιβάλλον, ούτε η δήθεν νομιμότητα, ούτε φυσικά η ερασιτεχνική ΑΕΚ, αλλά να μην δουν την ομάδα μας να φτιάχνει γήπεδο. Θα πάρουν τις απαντήσεις τους για μια ακόμα φορά με όπλο μας το δίκαιο, τη νομιμότητα και την αποφασιστικότητα μας να μπει η ομάδα μας υπερήφανη στο σπίτι της και να επιστρέψει στη γη των προγόνων μας, κάτι που έγινε το 1930 ακριβώς σαν αύριο 2 Νοεμβρίου.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play