Όταν ο Βύντρα σκόραρε στο ”Χάιμπουρι” (vid)

Όταν ο Βύντρα σκόραρε στο ”Χάιμπουρι” (vid)
Πέρασαν δεκατρία χρόνια από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός ''κοίταξε'' στα ''μάτια'' την πανίσχυρη τότε, Άρσεναλ, φεύγοντας με βαθμό από την Αγγλία (1-1).

Τη σεζόν 2004/5, η κλήρωση στην Ελβετία έφερε τον Παναθηναϊκό στον δρόμο της, μεγάλης τότε, Άρσεναλ, του Τιερί Ανρί. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Βενγκέρ είχε τον ”αέρα” του φαβορί, δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Λεωφόρο (2-2), ενώ και στη ρεβάνς, ο Παναθηναϊκός φρόντισε να της βάλει… φρένο.

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν πήγε όπως θα ήθελε ο τότε προπονητής των ”πρασίνων” Ζντένεκ Σκάζνι, με τον Ανρί να ανοίγει το σκορ από τα έντεκα βήματα, εκμεταλλευόμενος το πέναλτι του Κυργιάκου στον Βιεϊρά, το ”τριφύλλι” βρήκε τρόπο να απαντήσει με εκπληκτικό σουτ του Λουκά Βύντρα, που κόντραρε στην πλάτη του Κάμπελ και κατέληξε στα δίχτυα, για το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός (Σκάζνι): Χαλκιάς, Χένρικσεν, Κώτσιος, Μάριτς (89′ Μόρις), Γκονζάλες (60′ Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος (62′ Μίτου), Κυργιάκος, Μπασινάς, Βύντρα, Σκάτσελ, Κωνσταντινίδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play