Υπομονή και στήριξη για Αραούχο

Υπομονή και στήριξη για Αραούχο
Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θυμίζει τον περσινό εαυτό του, όμως στην ''Ένωση'' κατανοούν ότι χρειάζεται χρόνος.

Έπειτα από αρκετά ”σκαμπανεβάσματα” όσον αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του, ο Σέρχιο Αραούχο μπόρεσε να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι, κίνηση η οποία αποτελούσε επιθυμία της διοίκησης αλλά και του ιδίου.

Η είδηση της επιστροφής του προκάλεσε αρκετά χαμόγελα στους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν στο μυαλό τους την περσινή εικόνα του, με τον ίδιο να αποτελεί φόβητρο για τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι επιδόσεις του Αραούχο κυμαίνονται σε μέτρια, ως αρνητικά επίπεδα. Το γεγονός αυτό έχει εξήγηση και ίσως να οφείλεται στην ελλιπή προετοιμασία που ακολούθησε το καλοκαίρι, περιμένοντας τις εξελίξεις στη μεταγραφή του. Έπειτα, ο ίδιος δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ, γεγονός που τον ”έριξε” ψυχολογικά.

Στην ΑΕΚ πάντως διαχειρίζονται με υπομονή το όλο ζήτημα, γνωρίζοντας ότι ένας παίκτης της αξίας του Αραούχο, χρειάζεται μία καλή εμφάνιση ούτως ώστε να βρει τα πατήματά του και την κατάλληλη ψυχολογία, προκειμένου να θυμίσει τον… περσινό εαυτό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play