ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός LIVE: Αποβλήθηκαν Γκιστ και Ντε Κολό

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός LIVE: Αποβλήθηκαν Γκιστ και Ντε Κολό
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός LIVE: Δύσκολη δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα, για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Με το «καλημέρα» η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε με 4-0 χάρις σε δύο αιφνιδιασμούς και ο ΠΑΟ σκόραρε λίγο πριν την συμπλήρωση τριών λεπτών με μία βολή του Καλάθη (6-1) για να βρεθεί στο -10 στο 4’ χάρις στο τρίποντο του Ροντρίγκεθ με τους Ρώσους να έχουν 4/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο και τον ΠΑΟ να μην έχει καλάθι εντός πεδιάς!

Οκτώ πόντοι (με δύο τρίποντα σε λίγα δευτερόλεπτα) του Σίνγκλετον και δύο βολές του Λεκαβίτσιους έφεραν το 11-11 και φάνηκε ότι το κανονικό ματς επιτέλους αρχίζει, αλλά ο διακόπτης του Παναθηναϊκού μετά από ένα λεπτό καλής απόδοσης, από το On κατέβηκε πάλι στο Off. Η ΤΣΣΚΑ έκλεβε με απίστευτη ευκολία τξ μπάλα και έφευγε στον αιφνιδιασμό, ενώ στην οργανωμένη άμυνα ο Ροντρίγκεθ με 3/3 τρίποντα έστειλε τη διαφορά ξανά στο +10 (23-13) στο 7’30’’ για να κλείσει το ημίχρονο στο 27-15.

Οι Ρώσοι συνέχισαν να βλέπουν σαν βαρέλι το καλάθι του ΠΑΟ και έφτασαν σε νταμπλ σκορ (30-15) με τρίποντο του Βέστερμαν και λίγο αργότερα, αφού ο ΠΑΟ δεν είχε καμία βελτίωση σε άμυνα και επίθεση η διαφορά πήγε στο +18 (39-21).

Ο Πασκουάλ που σε 12 λεπτά είχε δοκιμάσει 10 παίκτες κι ένα σωρό σχήματα, φάνηκε να βρίσκει λύσεις από τον Όγκαστ με το σκορ να γίνεται 41-27 και με το τρίποντο του Ρίβερς ο ΠΑΟ μείωσε σε 43-30 στο 19’ αλλά στην επόμενη φάση προέκυψε χτύπημα του Ντε Κολό στον Γκίστ (αγκωνιά) με τους διαιτητές να δίνουν το αντιαθλητικό φάουλ, αλλά τον Αμερικάνο να ζητά το λόγο από τον Γάλλο και να ακολουθεί πεντάλεπτη διακοπή με βροχή τεχνικών ποινών. Τελικά αποβλήθηκαν και οι 2 παίκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play