Άρης – Πανιώνιος 1-2: ”Διπλό” πρόκρισης με Γεσίλ

Άρης – Πανιώνιος 1-2: ”Διπλό” πρόκρισης με Γεσίλ
Άρης - Πανιώνιος 1-2: Οι γηπεδούχοι ''απάντησαν'' με τον Πασά (74') στο γκολ του Λάμπρου (39') αλλά στις καθυστερήσεις ο Γεσίλ λύτρωσε τον Πανιώνιο, φέρνοντάς τον σε θέση ισχύος όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Άρης και Πανιώνιος ήρθαν αντιμέτωποι στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”, σε αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική του εβδόμου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους ”κυανέρυθρους” να φεύγουν με μεγάλο ”διπλό” από τη Θεσσαλονίκη χάρη στο γκολ του Γεσίλ στις καθυστερήσεις (2-1).

Το αποτέλεσμα αυτό ευνόησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πέρασαν στην δεύτερη, προνομιούχο, θέση του ομίλου, φτάνοντας τους 4 βαθμούς, εν αντιθέσει με τον Άρη που έμεινε στους τρεις βαθμούς, υποχωρώντας στην τρίτη θέση.

Οι ”κυανέρυθροι” ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, ”παγώνοντας” την έδρα του Άρη, με τον Λάζαρο Λάμπρου στο 39ο λεπτό και διατήρησαν το προβάδισμά τους έως τα μέσα του δευτέρου μέρους. Στο 74ο λεπτό, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γιάννη Πασά, αλλά στις καθυστερήσεις, ο Σαμέντ Γεσίλ έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία:1) ΠΑΣ Γιάννινα (4-1) 42) Πανιώνιος (3-2) 43) Άρης (2-2) 34) Παναιγιάλειος (0-2) 0

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play