Διαμαντόπουλος: ”Μας οδηγεί η λαχτάρα των οπαδών μας”

Διαμαντόπουλος: ”Μας οδηγεί η λαχτάρα των οπαδών μας”
Ο 28χρονος επιθετικός του Άρη, μίλησε για το μεγάλο στόχο που έχει θέσει η ομάδα και δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της ανόδου στην Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου επιθετικού του Άρη στην ”Arena Press”:

Για τη μεταγραφή του: ‘‘Δεν χρειαζόταν να έρθω στον Άρη για να καταλάβω το μέγεθος αυτής της ομάδας. Ξέρω πολύ καλά ποιο είναι το χρέος το δικό μου, αλλά και όλης της ομάδας. Οφείλουμε φέτος να βγάλουμε τον σύλλογο από το τέλμα. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά επικεντρωνόμαστε στον δικό μας στόχο, που είναι αποκλειστικά και μόνο η άνοδος”

Για την πίεση που υπάρχει: ”Είμαι από τους ανθρώπους που ασκούν πίεση από μόνοι τους στον εαυτό τους. Θεωρώ ότι με μία τέτοια αντιμετώπιση, βελτιώνεσαι ακόμα περισσότερο. Η πίεση ίσως έρθει στην πορεία, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε εμείς πρέπει να ασκούμε πίεση για να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι”.

Για το διάστημα που φορά τα ”κιτρινόμαυρα”: ”Σίγουρα, ο ποδοσφαιρικός κύκλος είναι μικρός και μαθαίνεις διάφορα. Όταν όμως έχεις πρόταση από τον Άρη δεν σκέφτεσαι τίποτα, απλά λες το ‘’ναι’’. Όλα τα υπόλοιπα λύνονται και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Απολαμβάνω την καθημερινότητα. Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα, έχω όρεξη κάθε μέρα να δίνω το κάτι παραπάνω, είτε στις προπονήσεις, είτε ακόμα και στα φιλικά ματς”.

Για την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος: ”Μας έχει κουράσει, είναι γεγονός. Ανυπομονούμε για την έναρξη. Πέρσι με τον κ. Σπανό με συνθήκες ίδιες με τις φετινές, είχαμε στον Απόλλωνα Σμύρνης, μία εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο οδηγός μας για φέτος. Η πετυχημένη συνταγή είναι να ξεκινήσουμε δυνατά, με νίκες, ώστε να στείλουμε το μήνυμα πως η πρώτη θέση είναι τελειωμένη υπόθεση. Αυτό έγινε και πέρσι. Όλοι αναρωτιόντουσαν για τον δεύτερο, καθώς είχαμε από την αρχή τον πρώτο λόγο. Τόσο ο κόουτς, όσο και ο κ. Μυροφορίδης με τις επιλογές του σε παίκτες έχουν τον τρόπο για να πετύχουν τον στόχο, το έχουν αποδείξει”.

Για τους στόχους του: ”Ήμουν πάνα της άποψης πως τα γκολ δεν τα πετυχαίνει μόνο ο επιθετικός, αλλά είναι συνολική δουλειά. Όπως επίσης και αυτά που δεχόμαστε. Όλοι μαζί θα σκοράρουμε, όλοι μαζί θα ευθυνόμαστε για όσα θα πετυχαίνουν οι αντίπαλοι. Είμαι τυχερός γιατί θα έχω από πίσω μου ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ποιότητα. Οπότε, πιστεύω πως θα έχω τις ευκαιρίες μου σε κάθε ματς να πετυχαίνω κάποιο γκολ, είτε να βοηθάει στην επίτευξή του. Σημασία έχει για μένα να κερδίζει η ομάδα”.

Για τους οπαδούς του Άρη: ”O κόσμος του Άρη είναι… διψασμένος. Θέλει να ζήσει τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος και είναι απόλυτα λογικό. Την… λαχτάρα αυτή, την εισπράττουμε καθημερινά, όλοι οι παίκτες και την έχουμε συνέχεια στο νου μας. Ένα παραπάνω κι εγώ που κατάγομαι από την πόλη. Ένα από τα μεγάλα μας όπλα είναι οι φίλαθλοί μας. Θα μας δείξουν με την στήριξή τους τον δρόμο και εμείς θα τον ακολουθήσουμε. Μακάρι να ξεχαστεί γρήγορα η περιπέτεια αυτή για τον σύλλογο, να τελειώσει το μαρτύριο οριστικά φέτος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play