Χωρίς προπονητή ο Εργοτέλης στην έναρξη της Football league, τιμωρήθηκε ο Γκώνιας

Χωρίς προπονητή ο Εργοτέλης στην έναρξη της Football league, τιμωρήθηκε ο Γκώνιας
Με ποινή αποκλεισμού ενός μήνα και χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Τάκης Γκώνιας κι ως εκ τούτου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Κρητικής ομάδας στα πρώτα ματς...

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ενός μήνα, για την απαράδεκτη ενέργειά του να πιάσει από τον λαιμό τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννη Κάββαλο, μετά το τέλος φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων τον προηγούμενο μήνα. 

Μάλιστα, ο Γιάννης Κάββαλος είχε καταγγείλει τότε γραπτώς τον Έλληνα τεχνικό, κάνοντας λόγο για «αλήτικη και κατάπτυστη» συμπεριφορά από τον «αναλώσιμο» Τάκη Γκώνια και καλώντας τον Εργοτέλη να τον απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας. 

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο 46χρονος προπονητής τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στο φιλικό ματς κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών στις 24 Σεπτεμβρίου. Ποινή επιβλήθηκε και στην ομάδα των Ζωνιανών που θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές, με παράλληλη αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής. 

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9).

Επέβαλε στην Παναχαϊκή χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Επέβαλε στην Προοδευτική  χρηματική ποινή ύψους 1.167 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Ιωνικό)».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play