Σπάσιτς: ”Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, ο Μακ μπορεί να κρίνει το ματς”

Σπάσιτς: ”Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, ο Μακ μπορεί να κρίνει το ματς”
Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Σλάτζαν Σπάσιτς, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Σλάτζαν Σπάσιτς, ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έναντι του Ολυμπιακού, ο οποίος θα πάει κουρασμένος στο ντέρμπι ελέω Μπαρτσελόνα.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, τόνισε επίσης ότι η ομάδα του Λουτσέσκου έχει φέτος καλύτερο υλικό σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας ότι παίκτες όπως ο Μακ, ο Πέλκας και ο Βιεϊρίνια μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπάσιτς σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:Για το ντέρμπι: ”Είναι ένα ντέρμπι και μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή φόρμα. Ο Δικέφαλος ανέβασε ταχύτητα, είναι καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι πιο κουρασμένος γιατί έχει παιχνίδι σήμερα με την Μπαρτσελόνα”.

Για την ανοιχτή προπόνηση: ”Είναι μια πολύ καλή κίνηση, οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα έχουν ποιότητα και θα βοηθήσει την ομάδα ο κόσμος για τον αγώνα της Κυριακής. Και παλιά ερχόταν ο κόσμος να μας εμψυχώσει, ο κάθε παίκτης πρέπει να σκεφτεί ότι θα παίζει σε ένα παιχνίδι που θα το βλέπει όλη η Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη, σίγουρα όμως πιστεύω ότι δεν θα χάσει. Αυτά τα ντέρμπι κρίνονται από τον παίκτη που θα δώσει περισσότερο πάθος”.

Για τους παίκτες-κλειδιά: ”Ο Βιεϊρίνια μπήκε στην ομάδα και μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα. Πιστεύω ότι ο Μακ μπορεί να κρίνει το παιχνίδι, όπως και ο Πρίγιοβιτς που με τους παίκτες που έχει δίπλα του θα μπορέσει να πετύχει ένα γκολ. Είναι σε καλή φόρμα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο Πέλκας επίσης μπορεί να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει καλύτερο υλικό και περιμένουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

Για τον Βιεϊρίνια: ”Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μας χρειάζεται ο καλός Βιεϊρίνια. Έχει εμπειρία και μπορούμε να χτυπήσουμε κάτι παραπάνω φέτος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play