Ολυμπιακός: Και τώρα… ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Και τώρα… ΠΑΟΚ
Οι ''ερυθρόλευκοι'' ξεχνούν τη Βαρκελώνη και ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός κατέβαλε την προσπάθειά του και ηττήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια από την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα (3-1) στην έδρα της. Άπαντες στο ”ερυθρόλευκο” στρατόπεδο θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο ”Καμπ Νου” και να προσανατολιστούν στο επόμενο σημαντικό ματς της ομάδας, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει άπλετο χρόνο στη διάθεσή του, ώστε να προετοιμάσει την ομάδα του, όμως έχει φροντίσει να κάνει μια μίνι-προεργασία για το παιχνίδι. Στις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Κώστας Φορτούνης αλλά και ο Σεμπά, η τριάδα που διεκδικεί (και μάλλον θα πάρει) τις αντίστοιχες θέσεις στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Προτό στα γκολπόστ, ενώ μπροστά του θα παίξει μάλλον το δίδυμο Ένγκελς – Μποτία, με τον Φιγκέιρας και τον Κούτρη να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας. Οι Οφόε και Ρομαό αναμένεται να βρεθούν στον άξονα και ο Καρσελά στα ”φτερά”.

Πάντως, θέση βασικού διεκδικούν και οι Τζούρτζεβιτς, Ταχτσίδης και Ομάρ, με τον Λεμονή να κάνει πιο ξεκάθαρο το πλάνο του στις επόμενες προπονήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play