”Κανένα θέμα με Άρη, την Παρασκευή συνεδριάζει η ΕΕΑ”

”Κανένα θέμα με Άρη, την Παρασκευή συνεδριάζει η ΕΕΑ”
Ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της Ε.Ε.Α, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι λύθηκε το θέμα που είχε προκύψει με την Επιτροπή, συμπληρώνοντας ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει ουδεμία ανησυχία στο ''στρατόπεδο'' του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Αρκούδη, μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, στον ”αέρα” του ”Yellow Radio”:Για τη λύση του προβλήματος με την Ε.Ε.Α: ”Από όσο ξέρω ο υπουργός έκανε μεγάλες προσπάθειες και τελικά λύθηκε το θέμα, η πληροφόρηση που έχω είναι πως την Παρασκευή μάλιστα θα συνεδριάσουμε κανονικά για πιστοποιητικά. Όσες ομάδες δεν έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες τους πρέπει να το κάνουν”.

Για το εάν η Επιτροπή θα είναι πιο ελαστική φέτος: ”Ο νόμος είναι νόμος, ή δίνεις πιστοποιητικό ή όχι. Άλλα το να λείπει ο ισολογισμός ενός τριμήνου και άλλο το να μην υπάρχει εγγυητική. Υπάρχει μια ανοχή αλλά πάντα στα πλαίσια του νόμου, στα βασικά θέματα δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ελαστικοί”.

Για τους φακέλους αδειοδότησης: ”Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν ακόμα διάφορα προβλήματα, κάποιες ομάδες δεν έχουν προσκομίσει ακόμη βασικά πράγματα, αυτό θα πρέπει να γίνει”

Για την περίπτωση του Άρη: ”Δεν μπορούμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα, μπορούμε όμως να πούμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play