Δώνης: ”Δεν είναι στα καλά του ο Ολυμπιακός, αδύναμος εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ”

Δώνης: ”Δεν είναι στα καλά του ο Ολυμπιακός, αδύναμος εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ”
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, ανέλυσε με τη δική του ''σκοπιά'' το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στον ραδιοφωνικό ”αέρα” για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:Για το ντέρμπι του ”Γ. Καραϊσκάκης”: ”Είναι ένα ισορροπημένο ζευγάρι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλά του, έχει πολλά προβλήματα και οι συχνές αλλαγές που κάνει στο ρόστερ σημαίνει ότι δεν έχει ισορροπία. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα τα τελευταία δύο χρόνια. Μακριά από την Τούμπα όμως δεν είναι δυνατός”.

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος: ”Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει διαφοροποιηθεί. Δεν είναι φόβητρο ο Ολυμπιακός και αυτό δίνει πιθανότητες στις άλλες ομάδες. Εάν βελτιωθεί στα εκτός έδρας παιχνίδια ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι το πρώτο φαβορί. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα στο τέλος. Η υπομονή είναι εκείνη που σε οδηγεί στην κατάσταση ενός πρωταθλήματος”

Για τις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ: ”Έχουν ομαλοποιηθεί. Λυθήκαν όλα τα θέματα. Βρέθηκε λύση στο οικονομικό. Δεν είναι καλύτερες αλλά έχουν ομαλοποιηθεί”.

Για το εάν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ: ”Δε με θέλει ο κόσμος και δεν υπάρχει λόγος να πάω σε ένα περιβάλλον που δε θα με ήθελε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play