Δέλλας: ”Ένα κομμάτι μου ανήκει στον Άρη”

Δέλλας: ”Ένα κομμάτι μου ανήκει στον Άρη”
Ο Τραϊανός Δέλλας δεν δίστασε να αναφερθεί στο ''κίτρινο'' παρελθόν του, ως παίκτης του Άρη, τονίζοντας ότι κρατά τις καλές αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο.

Ο ”Τράι” παραχώρησε δηλώσεις στο ”Yellow Radio 92.8” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Άρη, ομάδα η οποία τον ανέδειξε και του έδωσε την πρώτη ευκαιρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα για τον Άρη:”Ξεκίνησα από τον Άρη, ήμουνα στην ομάδα από 11 χρόνων, πέρασε απ΄όλες τις κατηγορίες, τις ομάδες. Φυσικά κι έχω ένα κομμάτι μου εκεί. Για τον Άρη του σήμερα είναι ξεκάθαρο, ότι η περσινή χρονιά θα πρέπει να είναι οδηγός για τον Άρη, δυσκολεύτηκε πολύ, θα είναι βάση για φέτος. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα τα καταφέρει φέτος και θα επιστρέψει και θα είναι μεγάλη χαρά να τον δούμε ξανά στην πρώτη κατηγορία. Είναι κρίμα να λείπουν ομάδες με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο σαν τον Άρη από την Super League. Από όλους που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου έχω να κρατάω καλές επαφές και ευχάριστες αναμνήσεις. Και στον Άρη αν και ήμουν σε δύσκολα χρόνια, κρατάω τις καλές στιγμές”.

Για τις φήμες περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας: ”Δεν έγινε κάτι ουσιαστικό, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες επαφές για να αναλάβω τον πάγκο του Άρη. Δεν είμαι δύσκολος στις επιλογές απλά δεν μου έχει προκύψει κάποια αξιόλογη πρόταση για να αναλάβω κάποια ομάδα. Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει εδώ, τελείωσε για εμένα σαν ποδοσφαιριστής αλλά συνεχίζεται σαν προπονητής”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play