Τα δεδομένα για τη νέα Τούμπα

Τα δεδομένα για τη νέα Τούμπα
Ποιες είναι οι πρώτες κινήσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν, αλλά και πότε αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες.

Τις προάλλες, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το ”σύνθημα” για την εκκίνηση των διαδικασιών που απαιτούνται, ώστε να λάβει ”σάρκα” και ”οστά” το όνειρο των οπαδών του ΠΑΟΚ και αφορά το νέο γήπεδο του συλλόγου.

Ωστόσο, για ένα πρότζεκτ τέτοιου βεληνεκούς, απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες αλλά και ο απαραίτητος χρόνος ώστε να ολοκληρωθεί αρχικά το πρώτο σκέλος που αφορά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε μετέπειτα να λάβει χώρα η έναρξη των εργασιών.

Ο ΠΑΟΚ έχει να υπερηφανεύεται για τη σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ όσον αφορά το έργο. Ως γνωστόν, η Τούμπα ανήκει στον ΑΣ και εκείνος πρέπει να δώσει το ”ΟΚ” ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Έπειτα, θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με το Ταμείο Στρατού για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Το δεύτερο βήμα αφορά τη δημιουργία μιας εταιρείας ειδικού σκοπού, η οποία θα αναλάβει να τρέξει τα του γηπέδου, όπως είναι οι μελέτες αλλά και η συμφωνία με τις εταιρείες οι οποίες θα θελήσουν να σταθούν αρωγοί στο εγχείρημα.

Ως τώρα, ουδείς μπορεί να προβλέψει το χρονοδιάγραμμα του πρότζεκτ, ωστόσο η εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ότι, εφ’ όσον όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν, τη νέα σεζόν θα έχουν αρχίσει οι διαδικασίες χτισίματος του νέου γηπέδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play