Μελίσσας: ”Αλάνθαστος ο ΠΑΟΚ”

Μελίσσας: ”Αλάνθαστος ο ΠΑΟΚ”
Οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στη Λαμία ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Μελίσσας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας ”αλάνθαστο” το παιχνίδι της ομάδας του Λουτσέσκου, στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Φθιώτιδας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, παραχώρησε δηλώσεις στον ”Libero 107.4”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μελίσσα:”Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Είναι και μία εβδομάδα πριν το μεγάλο παιχνίδι οπότε η ψυχολογία και η διάθεση είναι μεγαλύτερη. Εμείς δεν είχαμε τέτοια εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω φάνηκε η διαφορά ποιότητας. Αλλους στόχους έχει ο ΠΑΟΚ, άλλους η Λαμία”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Λαμία: ”Πιστεύω πως παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι οργανωμένος αμυντικά, έβγαλε συνδυασμούς, έβαλε κάτω τη μπάλα, έπαιξε γρήγορα. Αμυντικά δεν είχε πρόβλημα, ηταν πολύ καλά οργανωμένος. Αυτήν τη στιγμή, είναι στην καλύτερη κατάσταση και είδα μια ομάδα με καλή χημεία. Ηταν ένα αλάνθαστο παιχνιδι του ΠΑΟΚ”.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: ”Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Βλέπουμε πως παίρνει βαθμούς ο Ολυμπιακός και βλέπουμε ότι δεν πατάει καλά. Γέρνει προς τον ΠΑΟΚ η πλάστιγγα. Πιστεύω είναι στο χέρι του, να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι πιο έτοιμος και προετοιμασμενος από κάθε άλλη φορά”.

Για τον Ρέι: ”Το πιο θετικό όταν έρχεται ένας παίκτης από την Λατινική Αμερική στην πρωτη του χρονιά στην Ευρώπη, είναι η προσαρμογή. Τον βοήθησε ότι προσαρμόστηκε γρήγορα. Είναι ένα παιδί που δουλεύει, είναι σοβαρός, είναι συγκεντρφωμένος. Και χθες που ήταν ένα σχετικό εύκολο παιχνίδι για αυτόν, ήταν συγκεντρωμένος και τα 90 λεπτά και δε σταματούσε να μιλάει στους συμπαίκτες του”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play