Απολαυστικός Σιαμπάνης: Μικρός, ήμουν ο χοντρούλης που κουραζόταν εύκολα

Απολαυστικός Σιαμπάνης: Μικρός, ήμουν ο χοντρούλης που κουραζόταν εύκολα
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μάριος Σιαμπάνης, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να κάνει καριέρα αγωνιζόμενος κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Μάριος Σιαμπάνης απέδειξε, μέσω των δηλώσεών του, ότι διαθέτει αρκετό χιούμορ, το οποίο και εμφάνισε, καλούμενος να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να επιλέξει τη θέση του τερματοφύλακα και όχι οποιαδήποτε άλλη στο γήπεδο.

”Μικρός ήμουν χοντρούλης και κουραζόμουν να τρέχω. Πήγα τον αδερφό μου στον Παύλο Μελά και επειδή είμαστε δεμένοι, ξεκίνησα και εγώ. Επειδή εγώ κουραζόμουν μίλησα με τους υπεύθυνους και ζήτησα μια ξεκούραστη θέση και βήμα, βήμα τα καταφέραμε. Τα πόδια. Οι τοποθετήσεις μου. Εκεί έχω ένα προβάδισμα. Πρότυπα μου είναι ο Νόιερ και μετά ο Τερ Στέγκεν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σιαμπάνη στην κάμερα της Nova:

Για τη δουλειά του στο διάστημα της διακοπής: ”Έλειπα το διάστημα της διακοπής, γιατί είχα υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. Γυρίσαμε και μας μίλησε ο προπονητής μας, μας ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς, να έχουμε focus στους αντιπάλους και να έχουμε νοοτροπία νικητή. Από την στιγμή που όλο το προπονητικό τιμ μας παρέχει αναλύσεις video, ανάλυση του αντιπάλου, από εκεί έρχεται η νοοτροπία για έναν ποδοσφαιριστή, δεν θέλει κάτι άλλο”.

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του: ”Καλός είναι ο ανταγωνισμός, το καλό για εμένα είναι ότι όλοι οι τερματοφύλακες είμαστε δεμένοι, δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Θέλω να παίξω, δείχνω στο προπονητή ότι θέλω να παίξω. Πιστεύω να μου δοθεί η ευκαιρία να μπω και να μην… ξαναβγώ”.

Για τον ρόλο του στην προετοιμασία: ”Σίγουρα το να πηγαίνεις στην προετοιμασία και να σε υπολογίζει η ομάδα. Μετά αλλάξαμε προπονητές το θετικό είναι ότι συνέχισα την δουλειά και περιμένω την ευκαιρία μου”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα εκτός έδρας: ”Θα τα καταφέρουμε όλα, μαζί με τον προπονητή μας. Πρέπει να έχουμε νοοτροπία πρωταθλητή, νικητή σε κάθε αγώνα, είτε παίζουμε με την Λαμία, είτε με τον ΟΣΦΠ”.

Για το τι χρειάζεται ώστε ο ΠΑΟΚ να επιτύχει φέτος: ”Πρέπει να έχουμε πειθαρχία, να είμαστε δεμένοι. Πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, όπως μας λέει ο προπονητής μας”.

Για τον προσωπικό του στόχο: ”Να παίξω στον τελικό του Champions League. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά θα το καταφέρω”.

Για το ματς με την Λαμία: ”Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς τους οπαδούς μας. Μας έχει αναλύσει ο προπονητής τον αντίπαλο και θα μπούμε να κυριαρχήσουμε. Είμαστε μεγάλοι ομάδα και πρέπει να κυριαρχούμε στα ματς”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play