Πασκουάλ: «Στόχος μας η κορυφή»

Πασκουάλ: «Στόχος μας η κορυφή»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ: «Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που είμαι εδώ και πάλι για τη συνέχιση αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας. Η πρώτη σεζόν της συνεργασίας ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη και πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και τη δεύτερη χρονιά» ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός στην παρουσίαση για τη συνέχιση της συνεργασίας της «πράσινης» ΚΑΕ με […]

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που είμαι εδώ και πάλι για τη συνέχιση αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας. Η πρώτη σεζόν της συνεργασίας ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη και πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και τη δεύτερη χρονιά» ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός στην παρουσίαση για τη συνέχιση της συνεργασίας της «πράσινης» ΚΑΕ με την Mercedes Benz και συνέχισε:

«Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι, στόχος είναι να παραμένουμε πάντα στην κορυφή σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Η συνεργασία μας με τη Mercedes Benz μας βάζει και πάλι στη διεκδίκηση του στόχου, ας συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για τη διεκδίκηση της κορυφής κι όπως λέει και το μότο της Mercedes Benz, the best for nothing».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play