ΑΕΚ: Μετρημένες και επιλεκτικές κινήσεις τον Γενάρη

ΑΕΚ: Μετρημένες και επιλεκτικές κινήσεις τον Γενάρη
Το σκεπτικό που θα ακολουθήσουν στην ΑΕΚ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΕΚ χωρίς αμφιβολία διαθέτει ένα καλό στο σύνολό του ρόστερ. Όπως κάθε ομάδα βέβαια έχει ανάγκη από ενίσχυση και βελτίωση του δυναμικού της. Ετσι και η ΑΕΚ. Στην Ενωση γνωρίζουν ότι υπάρχουν κάποιες αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κοιτάξουν να τις καλύψουν. Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα, ωστόσο εδώ και καιρό στην ΑΕΚ ξέρουν τι θέλουν και κοιτούν στην αγορά. Καταρχάς, πρέπει να ξεκαθαριστεί πως τον Γενάρη θα γίνουν μετρημένες και επιλεκτικές κινήσεις στις μεταγραφές.

Υπάρχει βέβαια η διάθεση να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που να είναι σε θέση να παίξουν στο αρχικό σχήμα και από εκεί και πέρα να είναι στη ευχέρεια του προπονητή αν θα τους ξεκινάει. Αγωνιστικά πάντως να είναι σε επίπεδο 11άδας ομάδας που πάει να πάρει το νταμπλ στην Ελλάδα. Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ δείχνει αυτή τη στιγμή βασικός στόχος. Η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά να βρει παίκτη ικανό να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Λόπες. Ηδη εχουν εντοπιστεί δυο – τρεις περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτες ως δανεικός με οψιόν αγοράς είτε για το καλοκαίρι του 2018, είτε του 2019, εφόσον έρθει με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρονο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει φυσικά στο «κάδρο» η περίπτωση του 24χρονου Αυστριακού αμυντικού χαφ, Χολσχάουζερ της Αούστρια Βιέννης. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και είναι μια περίπτωση στα χαφ που εξετάζεται, χωρίς να είναι η μόνη. Παράλληλα, στην ΑΕΚ έχουν τα μάτια τους «ανοιχτά» και στην ελληνική αγορά. Όχι μονο για τον Γενάρη, αλλά (κυρίως) για το καλοκαίρι. 

Εν ολίγοις, βασική ανάγκη για τον Ιανουάριο είναι η ενίσχυση για το αριστερό άκρο της άμυνας, κατόπιν έρχεται του χαφ και ό,τι άλλο προκύψει καλό που να μπορεί να δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω θα είναι καλοδεχούμενο.  

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play