Σι: Φτιάχνουμε μια ΑΕΚ που θέλει να κυριαρχεί

Σι: Φτιάχνουμε μια ΑΕΚ που θέλει να κυριαρχεί
Ο Γάλλος φόργουορντ για την φιλοσοφία της Βασίλισσας, τη νίκη Κυπέλλου απέναντι στο Ρέθυμνο και την συνέχεια.

Μια ΑΕΚ που θα κυριαρχεί στο παρκέ, θα είναι η φετινή, σύμφωνα με τον Μπαντζά Σι. Ο Γάλλος φόργουορντ, με δηλώσεις του στο sdna.gr, μιλά για την φιλοσοφία που περνά στην Βασίλισσα ο Μανωλόπουλος, για την επικράτηση στο ματς Κυπέλλου με το Ρέθυμνο αλλά και την συνέχεια.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Σι, είπε για την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς Κυπέλλου: «Αρχίσαμε καλά με μια πολύ καλή νίκη που μας τονώνει την ψυχολογία. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να επιβληθούμε. Σε γενικές γραμμές κάναμε μια καλή νίκη και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για 40 λεπτά, ώστε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να φτάνουμε σε άνετες νίκες. Δεν ήταν καλό το δεύτερο δεκάλεπτο για εμάς, αλλά καταφέραμε να βελτιωθούμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο μέρος. Παίξαμε εξαιρετικά για 30 λεπτά, αλλά πρέπει να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό για 40, ώστε να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα στα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.

Θέλουμε να κυριαρχήσουμε πλήρως στα παιχνίδια μας. Ο τρόπος που θέλουμε να παίξουμε είναι με περισσότερη ταχύτητα και να διαβάζουμε ακόμα καλύτερα τις φάσεις. Σκοπός μας είναι να… χτυπάμε τον αντίπαλο στο miss match και να δημιουργούμε καταστάσεις υπέρ μας. Οφείλουμε να διαβάζουμε το παιχνίδι και να παίρνουμε τις καλύτερες αποφάσεις κάθε φορά».

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ήρθαν και τα πρώτα καρφώματα, για τα οποία απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του, τονίζοντας «Ήρθαν τα πρώτα καρφώματα, όντως. Ήταν κάτι ωραίο και εγώ ένιωσα πολύ άνετα με όλο αυτό. Είναι το… στοιχείο μου τα καρφώματα και μου αρέσει να ξεσηκώνω τον κόσμο με τέτοιες φάσεις. Πήρα και εξαιρετικές πάσες από τους συμπαίκτες μου και έπρεπε να τις αξιοποιήσω ανάλογα. ΄Θέλω να συνεχίσω να καρφώνω για το υπόλοιπο της σεζόν!».

Κλείνοντας είπε για την συνέχεια: «Η αλήθεια είναι πως ήθελα μια καλή εμφάνιση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή μου. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ και το πέτυχα. Είναι σημαντικό, άλλωστε να… καθαρίζουμε νωρίς τα παιχνίδια και θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ σωστό δρόμο ώστε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα αυτή τη σεζόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play