Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός «κυνηγάει» τον ΠΑΟΚ

Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός «κυνηγάει» τον ΠΑΟΚ
Τι κρύβεται πίσω από την καταγγελία των Ερυθρολεύκων.

Από τον ΠΑΟΚ άνοιξαν πέρυσι τον «ασκό του Αιόλου» και φέτος στον Ολυμπιακό δείχνουν ήδη τη διάθεση να πλεύσουν με τον ίδιο άνεμο.

Η υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού προς το ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ έχει σαφές υπόβαθρο σε όσα συνέβησαν στο περσινό πρωτάθλημα, οπότε ο ΠΑΟΚ «κυνηγούσε» διαρκώς τους Ερυθρόλευκους σε νομικό επίπεδο, επιδιώκοντας την τιμωρία τους με αφαίρεση βαθμών και την εξασφάλιση του τίτλου.

Είναι σαφές πως από το Λιμάνι βλέπουν μια σπουδή των αρμοδίων να «πέσει στα μαλακά» ο ΠΑΟΚ και γι’ αυτό κατήγγειλαν -ουσιαστικά- πως ο Δικέφαλος και ο άμεσος συνεργάτης του Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας κλήθηκαν σε απολογία για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα με λάθος άρθρο του πειθαρχικού κώδικα.

Μάλιστα, από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι η απώθηση από τον Κριστιάνο Μπάτσι του διαιτητή Κατσικογιάννη, είναι απόλυτη ξεκάθαρη στα στιγμιότυπα του αγώνα και ότι δεν γίνεται να εγκαλείται ο βοηθός του Λουτσέσκου και η ΠΑΕ σαν να υπήρξε μια συνηθισμένη πειθαρχική παράβαση.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα φίλα προσκείμενα στους Ερυθρολεύκους ΜΜΕ έκαναν λόγο για «σκάνδαλο», ενώ από τη μεριά τους οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας αναφέρονταν σε «επιλεκτική ευαισθησία» από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, που πέρυσι… ξετίναξαν τον Ολυμπιακό για πράγματα και καταστάσεις τα οποία δεν γράφτηκαν σε φύλλα αγώνων, αλλά ούτε και υπήρχε οπτικό υλικό από κάμερες, που να αποδεικνύουν τα καταγγελλόμενα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play