Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων για τα προκριματικά του Basketball Champions League

Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων για τα προκριματικά του Basketball Champions League
Συμπληρώθηκε το «κάδρο» των ομίλων των ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League. Με Ρόζα Ράντομ και Εστουδιάντες η ΑΕΚ, με Λούντβιγκσμπουργκ και Ορλαντίνα ο ΠΑΟΚ με Βόννη και Ναντέρ ο Άρης, με τους Γάλλους να προκρίνονται έπειτα από μια αναμέτρηση... μακράς διάρκειας

Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των ομίλων του Basketball Champions League και οι ομάδες των προκριματικών κλείνουν θέση για την επόμενη φάση. Όσον αφορά στον όμιλο της ΑΕΚ, η Ρόζα Ράντομ ανέτρεψε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο πρώτο ματς με την Άντβερπ, νίκησε με 83-70 και θα βρεθεί στο δρόμο της «Ένωσης». Η Χρόνινχεν στο άλλο ζευγάρι έβαλε… απρόσμενα δύσκολα στην Εστουδιάντες, αλλά έστω και μέσω παράτασης η ισπανική ομάδα πήρε την πρόκριση με 77-69 στο «θρίλερ».

Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ, η Λούντβιγκσμπουργκ είχε κλειδώσει ήδη την πρόκριση και πρόσθεσε μία ακόμη επιβλητική νίκη επί των Basic-Fit Βρυξέλλες (75-50) εκτός έδρας για να βρεθεί και τυπικά στο δρόμο του «Δικεφάλου». Άβτοντορ και Ορλαντίνα είχαν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς στο ματς της Ρωσίας (70-69), αλλά οι Ιταλοί έκαναν επίδειξη δύναμης στη ρεβάνς και με 92-59 πέρασαν πολύ εύκολα στους ομίλους.

Όσον αφορά στα ζευγάρια που έδιναν εισιτήριο για τον όμιλο του Άρη, η Βόννη είχε κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα εύκολο το έργο της «διαλύοντας» την Κατάγια. Εντός έδρας έκανε το 2Χ2 (85-81) και σφράγισε και τυπικά την πρόκριση. Όσον αφορά τον δεύτερο αντίπαλο της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη, αυτή ήταν η Ναντέρ, η οποία πήρε τη νίκη κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ (80-75), σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση, η οποία «σημαδεύτηκε» από διακοπή 1,5 ώρας, λόγω μπλακ άουτ!

Για τον Α’ όμιλο, η Καρσίγιακα τα… χρειάστηκε, αλλά τελικά πήρε τη διαφορά που χρειαζόταν (81-72) και πήρε την πρόκριση επί της Φέρχεβαρ. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους έβαλε εκτός διοργάνωσης την Λουκόιλ.

Για μία θέση στον Α’ όμιλο:

Γιουβέντους – Λουκόιλ 86-79

Καρσίγιακα – Φέρχεβαρ 81-72

Η εικόνα του ομίλου:

ΚαρσίγιακαΜονακόΕνισέιΜούρθαΧαποέλ ΧολόνΌλντενμπουργκΓιουβέντουςΣάσαρι

Για μία θέση στον Β’ όμιλο (με ΠΑΟΚ):

Basic-Fit Βρυξέλλες – Λούντβιγκσμπουργκ 50-75Ορλαντίνα – Άβτοντορ 92-59

Η εικόνα του ομίλου:

ΣαλόνΓκαζιάντεπΤενερίφηΛούντβιγκσμπουργκΠΑΟΚΒέντσπιλςΟρλαντίναΝεπτούνας

Για μία θέση στον Γ’ όμιλο (με ΑΕΚ):Ρόζα Ράντομ – Άντβερπ 83-70Εστουδιάντες – Χρόνινχεν 77-69 (κ.α. 65-65)

Η εικόνα του ομίλου:

ΜπάνβιτΣτρασμπούρΕστουδιάντεςΡόζα ΡάντομΜπαϊρόιτΑΕΚΟλίμπια ΛιουμπλιάναςΒενέτσια

Για μία θέση στον Δ’ όμιλο (με Άρη):Ναντέρ – Τσμόκι Μινσκ 80-75Βόννη – Κατάγια 85-81

Η εικόνα του ομίλου:

ΝαντέρΜπεσίκταςΖιέλονα ΓκόραΒόννηΟστάνδηΆρηςΑβελίνοΝίμπουρκ

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων:

Λουκόιλ – Γιουβέντους 81-82Φέρχεβαρ – Καρσίγιακα 92-90Άβτοντορ – Ορλαντίνα 70-69Λούντβιγκσμπουργκ – Basic-Fit Βρυξέλλες 85-59Χρόνινχεν – Εστουδιάντες 76-76Άντβερπ – Ρόζα Ράντομ 75-69Τσμόκι Μινσκ – Ναντέρ 68-68Κατάγια – Βόννη 70-90

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play