Φράνκο Σολφάνο: Οι Αργεντινοί επιμένουν στα μεταγραφικά σενάρια

Φράνκο Σολφάνο: Οι Αργεντινοί επιμένουν στα μεταγραφικά σενάρια
Νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή δίνει συνέχεια στο μεταγραφικό σενάριο για ΠΑΟΚ και Φράνκο Σολδάνο.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η El litoral, ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται έτοιμος για την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει Γενάρη, έχοντας συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον 23χρονο επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε, Φράνκο Σολδάνο.

«Σε ένα μήνα, η Ουνιόν θα έχει πάνω στο τραπέζι την πρόταση αγοράς, παρακολουθούμε τον Σολδάνο, μένει μόνο η έγκριση του τεχνικού διευθυντή. Πηγαίνουμε στην Αργεντινή για το Σολδάνο» φέρεται να είπε άνθρωπος του Δικεφάλου στους Αργεντινούς, σύμφωνα -πάντα- με το δημοσίευμα.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, ο Δικέφαλος γνωρίζει όλα τα στοιχεία γύρω από τον ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα πως έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Ουνιόν και πως δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς. Κοινώς, οι “ασπρόμαυροι” για να αποκτήσουν τον Σολδάνο, θα πρέπει να διαπραγματευτούν άμεσα με τον Λουίς Σπανχ, τον πρόεδρο του συλλόγου από την Σάντα Φε.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα σημειώνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ρίβερ Πλέιτ, με τον 23χρονο επιθετικό, να μην βλέπει σοβαρά την προοπτική της, αφού θέλει μεταγραφή στο εξωτερικό:

«Στο περιβάλλον του Φράνκο, ξέρουν ότι η αποχώρηση του στη μέση της σεζόν είναι αδύνατη. Επειδή η Ουνιόν έχει "κενό" μέχρι τον Δεκέμβριο στους επιθετικούς για να τον αντικαταστήσει. Και δεύτερον, γιατί πάντα σκέφτεται μια πώληση στο εξωτερικό», δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντος του…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play