Peugeot Traveller: Και οι πολύτεκνοι έχουν ζωή!

Peugeot Traveller: Και οι πολύτεκνοι έχουν ζωή!
Με όπλο τις εννιά θέσεις, το νέο γαλλικό πολυμορφικό μοντέλο της Peugeot, Peugeot Traveller, προσφέρεται στην ελληνική αγορά με πλούσια γκάμα ντίζελ κινητήρων από 95 έως και 180 ίππους.

Εννιά άνετες θέσεις, χώρους που παραπέμπουν σε μίνι παιδική χαρά και οικονομικές επιδόσεις χάρη στον ντίζελ κινητήρα, το νέο Peugeot Traveller ξεχωρίζει στην κατηγορία του, όντας μια πρόταση για όσους αναζητούν ένα πρακτικό τετράτροχο εργαλεία για το τουριστικό πρακτορείο τους, ή την ξενοδοχειακή τους μονάδα. Επίσης, μπορεί άνετα να παίξει τον ρόλο του οικογενειακού, καλύπτοντας μπαμπάδες με μεγάλες μεταφορικές ανάγκες.  Διατίθεται σε τρία μήκη αμαξώματος – από 4,6 έως 5,3 μέτρα. 

Εκτός από τη νέα εμφάνιση – η οποία υιοθετεί την σχεδιαστική φόρμα της γαλλικής φίρμας – το νέο μοντέλο προβάλλει σε κάθε του σημείο την εργονομία. Ιδιαίτερα εργονομική είναι η συρόμενη πλαϊνή πόρτα η οποία ανοίγει τόσο, όσο να χωρέσουν οι επιβάτες της μεσαίας αλλά και της πίσω σειράς. Στη 2η και 3η σειρά καθισμάτων μπορούν να καθίσουν σχεδόν όρθιοι ακόμη και οι επιβάτες μετρίου αναστήματος. Συνολικά χωράνε 9 επιβάτες, τρεις σε κάθε σειρά. Δίνει τη δυνατότητα πλήρους εκμετάλλευσης του εσωτερικού χώρου, με τα καθίσματα που μετακινούνται κατά το διάμηκες χάρη σε ένα πρωτοποριακό σύστημα σιδηροδρόμων. Στην διάθεσή τους υπάρχουν και δύο πρίζες 12V, για το κινητό και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Ιδιαίτερα βολική είναι η θέση οδήγησης. Προσφέρεται με τους πιο σύγχρονος κινητήρες γενιάς Euro6, ντίζελ BlueHDi που εφοδιάζονται με την πιο προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία της αγοράς . 

Η παλέτα ισχύος ξεκινάει από τους 95 ίππους και καταλήγει στους 180 ίππους – ο τελευταίος με ροπή 400 Nm, ενώ όλες οι εκδόσεις κινητήρων ( 1.6 και 2.0 λίτρων) έχουν ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων με μέσο όρο στα 140 γρ. CO2/χλμ. (5,4 λίτρα/100 χλμ.). Το νέο μοντέλο της Peugeot απέσπασε 5 αστέρια από τον οργανισμό Εuro NCAP.

Το Traveller MPV διαθέτει τo Grip Control, το γνωστό πατενταρισμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης των κινητήριων τροχών που προσφέρει τα προγράμματα Snow, Off-Road, Sand, ESP Off, το Safety Pack που περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ασφαλείας όπως είναι η αυτόνομη πέδηση (Active Safety Brake), το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning System), η αυτόματη εναλλαγή φωτεινής δέσμης (Automatic main beam switching), η αναγνώριση κόπωσης του οδηγού (Driver Attention Alert), η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και η σύσταση ορίου ταχύτητας (Road Sign Reading and Speed Limit Recommendation) κ.α.και το Drive Assist Park με τη ενεργητικού Cruise Control, της αποφυγής σύγκρουσης (Distance Alert) και της ενεργητικής πέδησης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (Active Safety). Προσφέρεται ήδη στην Ελληνική αγορά και διατίθεται στην έκδοση Combi 9 θέσεων από 26.200€ περιλαμβανομένης της εμπορικής πολιτικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play